E, ovako treba... > Sigurnost

POJASEVI ZA SPASAVANJE

<< < (9/22) > >>

Kapetan:

--- Citat: ivankoni  05, 05, 2009, 15:32:50 posle podne ---Uh... ova tema izgleda "zamrla" a veoma mi je važna! Rodila mi se druga ćerkica u martu i planiram ovog leta i nju da vodim na čamac, ali POJAS (?). Da li je neko saznao/čuo nešto o tim neuhvatljivim pojasevima za bebe?

--- Kraj citata ---

i ja isto jurim .. video sam neke pojaseve u gros inoxu od 0-10 kg al nisu mi ulili poverenje ako nesto nadjes javlalj !!!

ivankoni:
Nadjoh na netu kako bi to trebalo da izgleda, a nisam video ovako nešto u katalogu grosinox-a. Ovakve pojaseve deklarišu za težine do 30 lbs što mu dodje do nekih 14 kg.

Kapetan:

--- Citat: ivankoni  06, 05, 2009, 11:38:51 pre podne ---Nadjoh na netu kako bi to trebalo da izgleda, a nisam video ovako nešto u katalogu grosinox-a. Ovakve pojaseve deklarišu za težine do 30 lbs što mu dodje do nekih 14 kg.

--- Kraj citata ---

veliko je to za bebe ...

marke:

--- Citat: espresso  19, 03, 2009, 12:06:12 posle podne ---
--- Citat: Dule  19, 03, 2009, 11:31:25 pre podne ---A da li ima za bebe?

--- Kraj citata ---

@Dule
imam ja jedan takav isti kao na slici iz prethodnog posta. moja cerka ga je prerasla. ako ti treba, poklanjam ti ga u cilju promocije bezbednosti na vodi.  :)

--- Kraj citata ---

Za koliku je decu taj pojas sto je visak, kum mi ima cerkicu ali je treci osnovne ne znam da li bi moglo za nju kad je na mom camcu.  Naravno samo ako nema nekog s camcem kome treba za dete.

VMilos:
Dajte neke linkove ili adrese prodavnica sa nautickom opremom u BGD-u.

Hvala,
Vmilos

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju