Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Funkcionisanje novog sajta

(1/6) > >>

LSI:
Od pre nekoliko dana, od kada je naš sajt promenio adresu, neprestano imam probleme u pristupu. To se dešava ujutro, po podne, uveče - nekada posle par minuta od logovanja, nekada uopšte ne mogu da se ulogujem...

Čujem da i ostali imaju slične probleme, pa zato postavljam pitanje: šta se dešava i dokle?

Ne znam da li sam ja najosetljiviji ili imam najmanje živaca, ali zaista sa velikim zadovoljstvom pratim skoro sve teme na našem forumu, često kradući i od radnog vremena, a onda mi dodje da poludim kad vidim ono: "Forbidden - 403..." pa mi zato ovo teško pada.

Kad se to pojavi, nema pristupa ni jednoj temi, ne možete poslati komentar na nečiju poruku...

Administratori, molim vas, učinite nešto po ovom pitanju.

p.s.
I dalje sa foruma nema pristupa početnoj strani na kojoj obično ima po neka interesantna vest, link do berze čamaca, motora, opreme i ostalo.

broker975fx:
Iatina, nije baš sve leglo na svoje mesto, meni najgore kad otkucam dužu poruku a onda dođe do greške prilikom slanja i ona nestane :suicide:, sad je kopiram pre slanja.

Kapetan:
trenutno koristimo shared hosting koji cas radi cas ne radi .... posto imamo skok u clanovima i posetama desava se da je sajt nedostupan ... u udruzenju sam postavio pitanje pa sada gledamo kako cemo ...

http://ug.mojaladja.com

MisterTwister:
Ideja - mozda dobra mozda losa al valja je reci pa nek se sudi:
Kako je pretpostavljam izvrsena registracija UG ''Moja ladja '' lepo moze da se domen da se preregistruje sa ''com'' na ''org.rs'' za koji nisam siguran ali trebalo bi da je besplatan. Onda se lepo ode do nekog provajdera i podnese zahtev za omogucavanje besplatnog  hostinga u vidu donacije i zavrsena prica. Imas sve besplatno , trajno i na jednom mestu. I sto je najbolje - SVE RADI i ne moras vise da se cimas sa premestanjem celog sajta.
Ako ova moja valja primeni Kapetane a ako ne onda brisi da ne zauzima prostor badava.

Kapetan:
dobra i losa stvar..

dobra stvar porasli smo , losa stvar prerasli smo jeftine hosting varijante ....

znaci sada ili dedicated masinu pa kod negog provajdera ili 50 evra mesecno za deicated server ...

pokusacmeo jos ovaj grid hosting ako on ne upali nema druge morace da se radi dedicated ovako ili onako...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju