E, ovako treba... > Plovila

Aluminijumski Camac

<< < (11/44) > >>

kemppi:
Kapetane
Projekat nije mojih ruku delo,pa ne mogu da ga javno prikazem,nije fer prema ljudima sto su ga radili,jer ga ni ja nisam platio.Brodogradnja nije moja osnovna delatnost,bavim se nekim drugim poslom,igrom slucaja moji saradnici su inzenjeri brodogradnje,pa s' vremena na vreme uradimo neko plovilo onako usput.Nekada sam pravio camce tabanase i hvalio se kako imaju izvanredne performanse,cak bez zadnjeg svanca glisiraju,sada vidim kakav sam pametnjakovic bio,jer  majstorsko iskustvo ne moze da se poredi sa naukom.Ispocetka sam to tesko prihvatio,cak sam mislio da se oni ne razumeju u sitnu brodogradnju,da bih na kraju shvatio da sve sto sam radio bilo je pogresno.Evo i sad,ako bi trebalo napraviti isti ovakav camac samo kraci ili duzi,mogao bih pokusati,ali sa neizvesnim ishodom plovnih osobina camca.
Kapetane,zamolio bih te da vratis temu u rubriku "aluminijumski camac",jer sam tamo dosta napisao o aluminijumu uopste,a i naslov mi je lepsi.Pozdrav.

Kapetan:
spojeno , ali mislim da ovaj camac zasluzuje posebnu temu !

Zoran Marinković:
 :good:

Kemppi, u redu je što ne kačiš projekat, dovoljno je da vidimo veliko finale.

Mislim da bi možda više bio interesantan podatak KOLIKO KOŠTA RECIMO PROJEKAT ZA OVAKAV ČAMAC, čisto da imamo
neku konkretniju predstavu o cenama projekata. Nema razloga da se ne kaže cena, bez obzira da li je to nekom osnovna delatnost
ili sporadična tezga, a ako se projektanti slože - možda i neki kontakt telefon za informacije.

kemppi:
@Zorane Marinkovicu
kao sto sam vec rekao,samo je uradjen projekat uronjenog dela trupa,da bi camac imao dobre plovne karakteristike,jer je aluminijum skup materijal i nisam hteo praviti obicnog tabanasa jer je najlosije konstrukciono resenje.Projekat nisam platio i neznam koliko kosta,jer je uradjen drugarski,a modifikacija nadvodnog dela je napravljena po zelji buduceg vlasnika,jer ne utice na plovne karakteristike camca.
Evo jos par slicica:

kemppi:
Samoprazneci kokpit:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju