E, ovako treba... > Plovila
Aluminijumski Camac
sale.m79:
Kako god okrenes nisi pogresio dobio si nepotopiv camac a nista nije vecno.
Covek u Kragujevcu napravio kucu od istih flasa i u njoj zivi
Kapetan:
--- Citat: kemppi 01, 05, 2011, 22:53:40 posle podne ---Mogao sam i stiroporom,ali sam cuo da i stiropor upije malo vode,niko ne zna pouzdano da kaze da li je to tacno,kao sto rekoh ovo sa pvc flasama sam video,pa mi se ucinilo bolje resenje.
--- Kraj citata ---
0d 1 do 3 % svoje zapremine u zavisnosti od stiropora , pitaj ZUX PIMI-ja on ce imati najbolje informacije oko toga
maverick:
moj al camac je ofarban u neku zelenu boju..pa ne bljesti u oko...na duplom dnu imam tepison i po ljeti sam ispod suncobrana gol i bos...poprimam lagano boju po svim segmentima bez tragova gorenja
BEGEJ:
--- Citat: pingvin44 19, 05, 2011, 08:28:37 pre podne ---Nikad nisam ni seo na aluminijumski camac pa me zivo zanima kako je sedeti u njemu leti, kad upekne sunce? Oseca li se toplota? Sto pod zadnjicom sto po licu?
--- Kraj citata ---
Najlepse je kad pripekne sunce, postaviti suncobran i "sesti na ladja" u ladovini. :lol: :friends:
mossi:
Na neofarbane delove aluminijumskog čamca u podne u zavetrini, ne možeš da spustiš ruku, tj možeš kajganu da ispečeš.
Ja sam podgrevao gotova jela sasvim uspešno!
Farbanjem se taj efekat drastično smanjuje.
Tvrdom tendom ofarbanom u belo, dobijaš pravu hladovinu.
Imam duplo dno, oko 6.5cm i usred leta ne mogu da hodam bos jer je HLADNO!
Aluminijum je izuzetan provodnik toplote, pa je zato negde pakleno topao, a negde hladan.
To je jedan od razloga zašto se izuzetno teško kontrolišu varovi jer se krivi, uvija, smiče, itd ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju