Ribolov > Ribolovački sajtovi

Kupovina ribolovacke opreme u Madjarskoj Szegedinu

<< < (6/8) > >>

VMilos:
To sam nasao na www.pijanitvor.com. Lik se kune da je kombinacija dobitna, a nije neka cena da se proveri. Ove godine sam se nameracio na somove, tako da ... cekam jos ovih 15 dana da prodju da prestane lovostaj, a onda krecem na njih svim dozvoljenim sredstvima  :dance:

VMilos:
Eh da koristi se tako sto se stavi na udicu u obliku kugle, suze ili sl. i jos se okaci neki durdubak, crna i crvena glista ili rovac (slikovit prikaz je na sajtu u temi o lovu soma).
Fora je u tome sto lik kaze da smrdi do neba, a to je ono sto privlaci soma  :superstition:

sljaker:
Da se vratim na temu

po cenam koje videh za masinice i malo gumene camce nevideh da je to ista povoljnije nego kod nas?! Cak su neke masinice i skuplje a imaju samo Cormorana koji je vec davna proslost? Mozda nisam u pravu ali mislim da dosta dobro poznajem nase trziste. Cak i AFA kad s odbije ....  :scare:

Bera:

--- Citat: VMilos  02, 06, 2010, 16:16:36 posle podne ---Drugari, prvo da se zahvalim svima koji su se ponudili da mi pomognu vezano za mamac koji mi treba.

Radi se o mamcima koji imaju sledece nazive:

- Catfish Paste - Piocas-Nadalyos (Pijavica i Durdubak) P.S.
- Catfish Paste - Fish-Nalas (Riba)

Pakovanja su 350gr, a cena je oko 1000 RSD oba.
Slike u prilogu su radi lakseg snalazenja, a i zbog toga sto se za ovu prvu ne vidi najbolje naziv ;o)

Pozdrav Svima

--- Kraj citata ---

Bio sam u vise radnje nigde nisu imali na stanju.Narucio sam sledece nedelje cu doneti.
Pozdrav

VMilos:
BERA hvala na trudu. Znaci da im se (pastama) nadam u toku sledece dve nedelje. Da li si mozda video koje su im cene tamo ???

Pozdrav i  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju