Ribolov > Ribolovački sajtovi
Kupovina ribolovacke opreme u Madjarskoj Szegedinu
Kapetan:
--- Citat: BOKAC 10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno
50-ak puta,corba uvek ista tj.vrhunska.
--- Kraj citata ---
jel imas barem gps koordinate ? ja sam uvek za klopu :good:
@bera da li na jednom racunu treba da je 50k forinti ili na vise racuna zbirno ?
zoki novus:
pusti corbu bices gladan do granice
pohovani kackavalj je majka mara :)
Kapetan:
corba je samo uvertira :pioneer:
BOKAC:
--- Citat: Kapetan 10, 12, 2009, 21:44:26 posle podne ---
--- Citat: BOKAC 10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno
--- Kraj citata ---
jel imas barem gps koordinate ? ja sam uvek za klopu :good:
--- Kraj citata ---
Kakve kordinate? Mogu da ti zajmim moj auto,on zna sam da dodje do carde.
Iz centra Segedina izbijes ravno na Tisu,skrenes levo,vozis jedno 2 km i pitas nekog za Kiskorosi cardu.
--- Citat: Kapetan 10, 12, 2009, 22:49:56 posle podne ---corba je samo uvertira :pioneer:
--- Kraj citata ---
Neznam koliko si jesan ali mnogo jesni ljudi posle ove corbe nisu mogli vise nista da pojedu
Bera:
--- Citat: BOKAC 10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 09, 12, 2009, 23:16:18 posle podne ---ja iz Segedina krenem kontra putem i dodjem na Kelebiju identicno kao i na hrgos (vremenski) a posle sa horgosa na Palic na klopu pa autoput:)
--- Kraj citata ---
Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno
--- Kraj citata ---
Mislis na ovaj ?
http://www.tiszanet.hu/~kiskorossy/kiskorossy.htm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju