Ribolov > Ribolovački sajtovi

Kupovina ribolovacke opreme u Madjarskoj Szegedinu

<< < (3/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: BOKAC  10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno
50-ak puta,corba uvek ista tj.vrhunska.

--- Kraj citata ---

jel imas barem gps koordinate ? ja sam uvek za klopu  :good:

@bera da li na jednom racunu treba da je 50k forinti ili na vise racuna zbirno ?

zoki novus:
pusti corbu bices gladan do granice
pohovani kackavalj je majka mara :)

Kapetan:
corba je samo uvertira  :pioneer:

BOKAC:

--- Citat: Kapetan  10, 12, 2009, 21:44:26 posle podne ---
--- Citat: BOKAC  10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno

--- Kraj citata ---

jel imas barem gps koordinate ? ja sam uvek za klopu  :good:

--- Kraj citata ---

Kakve kordinate? Mogu da ti zajmim moj auto,on zna sam da dodje do carde.

Iz centra Segedina izbijes ravno na Tisu,skrenes levo,vozis jedno 2 km i pitas nekog za Kiskorosi cardu. 
--- Citat: Kapetan  10, 12, 2009, 22:49:56 posle podne ---corba je samo uvertira  :pioneer:

--- Kraj citata ---

Neznam koliko si jesan ali mnogo jesni ljudi posle ove corbe nisu mogli vise nista da pojedu

Bera:

--- Citat: BOKAC  10, 12, 2009, 20:30:12 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  09, 12, 2009, 23:16:18 posle podne ---ja iz Segedina krenem kontra putem i dodjem na Kelebiju identicno kao i na hrgos (vremenski) a posle sa horgosa na Palic na klopu pa autoput:)

--- Kraj citata ---

Greh je ne jesti riblju corbu u Segedinu. Carda se zove Kiskorosi (kako se pise neznam),nalazi se na Tisi.Bio sam tamo sigurno

--- Kraj citata ---

Mislis na ovaj ?
http://www.tiszanet.hu/~kiskorossy/kiskorossy.htm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju