E, ovako treba... > Plovila

RC Plovila

(1/3) > >>

broker975fx:
Pero odakle ti motor i RC komande koje si spominjao, ja prošle godine zamalo da uzmem jedan model jedrilice, mnogo dobra zezalica :preved:

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  09, 12, 2009, 13:29:55 posle podne ---Pero odakle ti motor i RC komande koje si spominjao, ja prošle godine zamalo da uzmem jedan model jedrilice, mnogo dobra zezalica :preved:

--- Kraj citata ---

uzmi od kineza neku igracku koja ima brdo opcija (levo desno gas rikverc) i prepakuj u camac :)

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  09, 12, 2009, 13:46:38 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  09, 12, 2009, 13:29:55 posle podne ---Pero odakle ti motor i RC komande koje si spominjao, ja prošle godine zamalo da uzmem jedan model jedrilice, mnogo dobra zezalica :preved:

--- Kraj citata ---

uzmi od kineza neku igracku koja ima brdo opcija (levo desno gas rikverc) i prepakuj u camac :)

--- Kraj citata ---

Znam probao počeo da radim pa se onda smorio a i jedrilica mi je super postoji i čitav kup različitih klasa RC modela ali ta ne gušimo temu otvorićemo novu.

Kapetan:
otvorena nova tema...

meni je isto to zelja ali nikad nisam nasao planove za male jedrilice u balzi i furniru ... te sam odustao ,, ima sin 2-3 plovila na daljinsko i idu sasvim lepo...

zobzirom na jeftinocu kineskih igracaka a ima i onih sa jacim motorima moze tu da se igra poprilicno ... meni je uvek bilo pitanje kako zastiti osovinu od ulaza vode

Pera GARMIN:
Imamo na raspolaganju jedan lep RC čamac sa koga ćemo prepakovati motor, ali bi najsretniji bio kada bi mu pronašao mali outboard za pravi test!

http://www.rc-airplane-world.com/electric-rc-boat-motors.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju