E, ovako treba... > Restauracije

Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (46/70) > >>

espresso:
lepo izgleda. ne zaboravite karnistere za pitku vodu. trebace vam na regati sigurno.
ako nadjete nesto ovako, jako je prakticno jer kada su prazni mogu da se sloze i ne zauzimaju mnogo prostora. kapacitet 20 litara

LSI:
Hvala, Espresso.
Izgledaće to još malo lepše jer ako ste pažljivo pogledali fotografiju mogli ste da vidite da nije bilo "šminke" pre fotografisanja.

Klupe za sedenje su izmaknute, na jednoj je rebrasto crevo i luster kleme. Na drugoj je lopatica s četkom za čišćenje... Sve je još u radnoj fazi i otvoreno kako bi i majstor koji treba da podesi motor imao pristup sajlama. Kad on završi posao sve će doći na svoje mesto. Ni tada to neće izgledati onako kako izgleda novi plastikaner na kojem sve šljašti ali će makar biti urednije nego sada.

A što se tiče preporuke za kanistere - hvala. Imam već nešto slično. Imam 2 mešine sa slavinama i mislim da ću poneti jednu za potrebe kupanja (voda se u njima dobro ugreje na suncu). A za piće, mislio sam da ponesem flaširanu negaziranu mineralnu vodu - par paketa od kuće, a uz put ćemo obnavljati i dopunjavati i vodu i ostali provijant.

LSI:
Nakon što smo pre dva dana sanirali curenje vode na zavrtnjima koji pričvršćuju držač motora za krmenu dasku, vodena proba je pokazala da su moji strahovi da voda u čamac prodire na još nekom mestu bili opravdani.

Var koji spaja dno i bočnu stranicu popustio je na jednom mestu i to se konačno pokazalo juče.

Zahvaljujem se Zokiju Kaćintati i Saletu Kemppiju koji su sinoć došli u Stari Slankamen i na licu mesta sanirali i ovaj problem.
Danas ću ponovo spustiti čamac u vodu pa ćemo videti da li je problem i konačno rešen i prevazidjen.

Sa donje fotografije vidi se o čemu se tu radilo. Čudi me da to nisam primetio odmah! (Ma, nije to jedino što ja u životu nisam primetio, kad bolje razmislim.) Ali sada definitivno neće više da curi na zavrtnjima... (A nadam se ni na bilo kom drugom mestu).

poljo:
Kakve su to "gute"izrasline , ma to ruzno pored spoja ? uh ala se ti patis dragi moj druze

dača:
Lazo, sta se desava sa labudom ? dali je sve sanirano ? nadam se da ce sa malerima doci kraj !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju