E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
LSI:
--- Citat: barbanesa 29, 05, 2011, 20:53:55 posle podne ---Lazo sad ozbiljno..
Jedno ti kajanje ne gine :ako ostavis camac a ti drugi zavrsi ,a tebi se to ne svidi.dzaba bacene pare..
ako ne stignes da ga zavrsis do regate opet kajanje..
Moj savet ako zelis da ga cujes ( a znam da ne zelis) uradi tendu i prozore a ostalo kad se vratis sa regate, niko nece da ti zameri ako nisi zavrsio enterijer ili sproveo struju,osim ako ne vodis nekog umesto supruge...
--- Kraj citata ---
Da, to je baš kao u onoj narodnoj pripovetki: "Ko ovog kamenja uzme - kajaće se. Ko ovog kamenja ne uzme - kajaće se. Zato i razmišljam u kojoj varijanti ću se kajati manje.
Prozori će biti uradjeni do kraja nedelje koja nam predstoji.
Ali ako platim nekom da mi uradi enterijer, neće mi ostati para za izradu tende.
Uzgred, koliko vremena je potrebno da se napravi jedna tenda sa komarnicima za čamac veličine i oblika ovog mog?
LSI:
Danas je kupljena i tabla klirita (4 mm debljine u boji dima, kako oni to zovu). Montaža prozora ide posle sušenja poliuretana.
Evo kako čamac izgleda večeras - nanet je i epoksi katran, a sutra ide PU beli.
medvedicibgd:
Zar nije malo visok za onu sirinu ili slika vara?Inace prelepo izgleda,moram priznati da se isplatilo cekanje...Pozz
espresso:
samo napred Lazo! pojurite vi majstora za tendu. nije to nuklearna fizika. na putu ste da dokazete u praksi onu narodnu "ne j**e zgodan, nego uporan"!
srsa:
Лазо, ово лепо изгледа. Него реци ми колика је висина у наткабини(од патоса до крова) и колика је висина наткабине у односу на кабину(од крова кабине до крова наткабине). :drinks: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju