E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
LSI:
--- Citat: stvlada 15, 04, 2011, 18:49:17 posle podne ---Dokle su stigli radovi?Hoce biti do 1.maja?
--- Kraj citata ---
Hvala na pitanju.
Kako trenutno stvari stoje - 1.maj i dalje ostaje datum porinuća ali može da se desi da to ne bude ove godine!
Na žalost, majstor koji je na mene ostavi veoma dobar utisak i koji je (to još uvek verujem) veoma dobar (u stručnom pogledu) zaključio je da mu je angažovanje oko mog čamca gubljenje vremena i da baš u ovom trenutku mora da se izbori za jedan veliki posao! Čamac je deset dana kod njega u dvorištu, a on mu nije ni prišao.
Mogu da razumem da mu je iskrsla prilika koju je teško ispustiti ali to mene dovodi u vrlo tešku situaciju koja može da se završi tako što će moj čamac ostati "živ klan - nedoklan, živ deran - neoderan"! Baš kao u toj staroj narodnoj priči.
Sad se naš prijatelj Zoki - Kaćintata našao u nebranom groždju, jer mi je upravo on predložio tog majstora i jutros mi je rekao da je baš zbog ove situacije bio prinudjen da donese neke veoma važne odluke kako bi moj čamac bio u vodi 1. maja ove godine.
Ja, evo ovde i ovom prilikom, ponavljam ono što sam Zokiju rekao i jutros - Zoki, ne zaleći se u nešto što će tebi i tvojoj porodici stvoriti probleme, a da to bude zbog mog čamca!
Život je pred nama, a moj čamac treba da bude razlog i povod za lepo raspoloženje i niko zbog moje zabave ne treba da ima problema i štete.
maverick:
muka je uvijek s majstorima....jedno pitanje van ove teme....s kojim najvecim motorom je vozen taj camac i s kojim ga motorom ti vozis i koje brzine postizes
LSI:
--- Citat: maverick 15, 04, 2011, 19:41:00 posle podne ---muka je uvijek s majstorima....jedno pitanje van ove teme....s kojim najvecim motorom je vozen taj camac i s kojim ga motorom ti vozis i koje brzine postizes
--- Kraj citata ---
Ja sam ga kupio i vozio sa motorom Evinrude 25.
Sale NB je vozio uporedo sa mnom, prošle godine, u vreme velikog vodostaja i snažne matice i po njemu, moj čamac u kome smo bili moj kum i ja, išao je uzvodno brzinom većom od 45 km/sat.
LSI:
--- Citat: deda 15, 04, 2011, 19:35:05 posle podne ---Cika Lazo ofarbaj ti to lepo i na vodu!!Valja nama ploviti!!
--- Kraj citata ---
Deda, to sada nije moguće.
Potrebno je prvo ugraditi poprečno ojačanje u kokpitu tamo gde je Zoki isekao ranije postojeću komoru i treba zakrpiti rupe koje je progoreo na trupu.
Tek posle toga u obzir bi došlo farbanje i spuštanje na vodu.
Ja ću ipak radije sačekati da uradimo produžetak koji je planiran, pa onda sve ostalo.
Srediće se to sve. Kako naš narod kaže: "Trpljen - spasen"!
zorter:
--- Citat: kacintata 15, 04, 2011, 20:43:31 posle podne ---
............ pa cu navaliti da ispostujem lazu i sa rokom i sa projektom,makar radio i nocu
--- Kraj citata ---
Ne sumnjam !!! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju