E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Zaključavanje motora
mossi:
Leptiri su od aluminijuma!
A ja se raspitao kod "stručnjaka", kvrcne čekićem po leptiru koji se rspadne, a katanac otpadne!
Zatim lepo odvrne nekim kombinirkama ili čime već!
Ovako zaštićen motor se teško/(mnogo teže) može ukrasti, ali čamac je sad problem!
Kad ukradu čamac, imaju vremena, a nije retko da bukvalno odseku ceo deo krmene daske!
:suicide:
Labud 1258:
--- Citat: mossi 04, 03, 2010, 09:45:48 pre podne ---Leptiri su od aluminijuma!
A ja se raspitao kod "stručnjaka", kvrcne čekićem po leptiru koji se rspadne, a katanac otpadne!
--- Kraj citata ---
Eto, nisam znao da su ti leptiri tako krti !
Volim kad nešto naučim na forumu a ne stalno da čitam prepucavanja.
Primeniću isti princip sa nekim kvalitetnijim ( skupljim ) kinesko-nemačkim katancem.
:smile:
Vlada 69:
--- Citat: Labud 1258 04, 03, 2010, 09:52:35 pre podne ---
--- Citat: mossi 04, 03, 2010, 09:45:48 pre podne ---Leptiri su od aluminijuma!
--- Kraj citata ---
Eto, nisam znao da su ti leptiri tako krti !
Volim kad nešto naučim na forumu a ne stalno da čitam prepucavanja.
Primeniću isti princip sa nekim kvalitetnijim ( skupljim ) kinesko-nemačkim katancem.
:smile:
--- Kraj citata ---
Ti kvalitetniji katanci su od 3000 din pa na dalje.Koliko kosta onaj sistem sa sopstvenim zakljucavanjem u Gros inoxu ? Ako je razlika mala,razmisli.Ako hoces mogu da slikam kako to stoji kod mene na camcu pa da postavim sliku.
Labud 1258:
[/quote]
Ti kvalitetniji katanci su od 3000 din pa na dalje.Koliko kosta onaj sistem sa sopstvenim zakljucavanjem u Gros inoxu ? Ako je razlika mala,razmisli.Ako hoces mogu da slikam kako to stoji kod mene na camcu pa da postavim sliku.
[/quote]
U pravu si, nema potrebe da komplikujem. Ako ti nije problem, slikaj pa ih okači. :good:
Znači ipak pravac Gros inox ...
Zoran:
Cim odem do camca slikam i vracam sliku.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju