E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Zaključavanje motora
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 01, 12, 2009, 11:34:36 pre podne ---Kada smo vec kod tih kradja,zna li neko dali je iko sa ovih prostora nasao neko osiguranje kod kojeg je kasko osigurao samo vanbrodski motor i to npr na period od recimo sest meseci (koliko je navezu u sezoni).
Postavio sam upit D.Generali ali mi do danas nisu odgovorili.Interesovalo me je kolika je premija za kasko protiv otudjenja ali samo za motor.
Jel neko osiguravao ?
--- Kraj citata ---
ja koliko znam osiguravaju kasko bez problema mozes motor a mozes i camac a mozes i spojeno...
Vlada 69:
Ko ? jel imas neku mail adresu ili tel. ?
Kapetan:
--- Citat: Vlada 69 01, 12, 2009, 12:25:14 posle podne ---Ko ? jel imas neku mail adresu ili tel. ?
--- Kraj citata ---
a bre imas banner :)
Outboard Master:
dobra je to spravica jer.... u 80 % slucajeva kradje manjih motora je " prilika pravi lopova" .
zato ja mislim da je to super stavrcica.
kemppi:
Tesko da tu covek moze biti pametan,ako zastitis motor,ukrasce ti i camac i motor,ako ne zastitis,posle se mozes kajati sto to nisi uradio.Kada su pokusali da mi ukradu motor,camac je bio vezan na nicijem pontonu u Cukarickom rukavcu,pa ih je verovatno mrzelo da veslaju do usca sa rekom i ukradu i camac.Camci koji su vezani na reci u vecini slucajeva(bar koliko ja znam)nestanu u kompletu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju