E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Zaključavanje motora

<< < (3/10) > >>

poljo:
jbg, metropola . Mi jadnici iz provincije odvalimo par samara i ostavimo motor(ili udaramo zeljeznom sipkom ko neki koje poznajemo). Sve ima svoje dobre i lose strane. Zato Zoka ja i ti nismo Travijatu gledali odavno.Ne prikazuju je u nasem ataru.

zoke:
slobodno me prozovi za metalnu sipku samo jedna mala ispravka nije sipka vec cjevura bratac CJEVURA  pa kad ih cetvorica popiju preko ledja da vidis FAJRONT Kao ono zapalicemo ga polupati itd itd davno vidjeno jos kad sam bio dijete vidjeces ti od mog oca-tate e jebem mu i oca- tatu , mamu i plus oba roditelja. To sam bratac ja krvavo zaradio odrekao se neznam cega sve nisam i da mi dodje neki mindjusar istetovirani  nasmrkan da divlja, eeeee nece moci ove noci,pa eto tako vec trcu god je na vodi i nije ni ogreban a kamoli razbijen i nedaj boze zapaljen. Pa bi mu zapalio cijelu familiju nisam dzaba bio na vojnoj obuci od 92-96 odine ponesto se i nauci. Cuo si ti za taj slucaj ali tako je bilo

poljo:
Aman , kaze se "CJEVCICA" . tako reci cjevuljak, hahahahahaahahahah

busa2:
POSTOJI ŠINA SA CILINDROM (MESINGAN) PRAVI GA NEMAČKA FIRMA "ABUS" UNIVERZALAN JE I EKSTRA JE JA GA IMAM VEĆ 3 GOD.. TRENUTNO GA IMA U TEHNO-METALU U ZEMUNU ZA 3000,00 DIN

sLLayer:

--- Citat: busa2  30, 11, 2009, 20:52:14 posle podne ---POSTOJI ŠINA SA CILINDROM (MESINGAN) PRAVI GA NEMAČKA FIRMA "ABUS" UNIVERZALAN JE I EKSTRA JE JA GA IMAM VEĆ 3 GOD.. TRENUTNO GA IMA U TEHNO-METALU U ZEMUNU ZA 3000,00 DIN

--- Kraj citata ---
mozel slika  :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju