Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Rodjen na Savi!

(1/4) > >>

igorbos:
Pozdrav svima,zovem se Igor i iz Brckog sam,tacnije Brezovo Polje.Volim vodu,plovim,pecam i sve ostalo sto ide uz to.U skorije vrijeme treba da nabavim plovni objekat pa me interesuje kako da dobijem-kupim zastavicu MOJA LADJA.Veoma mi je drago sto postoji ovaj sajt,sto zbog druzenja,razmjene iskustava,savjeta i najvise zbog toga sto ZAJEDNO SMO JACI u borbi protiv svega sto kvari uzivanje na vodi.Unaprijed se zahvaljujem za informacije o zastavici a i izvinjavam jer vjerovatno to negdje i pise ali sam skroz friski MALI OD PALUBE pa nisam jos prokontao sve.

:pioneer:

zoke:
Dobro nam dosao stari vuce sa save . Ajde kupuj sto prije pa se vezuj dabuses prodavao svoju ladju sad ti je vrijeme
DOBRO NAM DOSAO

zorter:
Dobro nam dosao prijatelju. :good: :drinks:
A za zastavicu ne brini, cim kapetan vidi ovaj post, odmah ce reagovati (na pravi nacin).  :dance1:

poljo:
Okupljamose , okupljamo . Neka i nas s ove strane drine po malo .Jos ako se sokolovi dogovore da doplove do nas (ili dalje) ima ljetos da bude svega . Ili "doci ce mo mi vama pa se onda drz'te)

poljo:
Izvinjavam se na totalnoj nepismenosti u prethodnom postu , tastatura me zeki a ja i ne gledam prije entera. jbg. brzoplet

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju