Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Fotografije sa rijeka

(1/2) > >>

olimp:
     Vas koji volite rijeku i prirodu koja je okružuje, ljude koje susrećete uz obale rijeke ili na plovilima, životinje koje zateknete i ptice koje vas nadlijeću ili vam jutra i večeri uljepšavaju, pozivam  da malo uživate u prizorima koje sam sačuvao za sebe, ali ću ih podijeliti sa vama. Pogledajte:

http://www.panoramio.com/user/2299965?comment_page=1&photo_page=1

Bilo bi mi drago čuti vaše kritike na viđeno. Pohvale nemojte pisati ,one dolaze ako sam u vama pobudio želju da putujete.

poljo:
Ma koje kritike , covjece , najradje bi sad krenuo negdje . Kuda , kao da je vazno , niz ili uz Savu . Da je ne unistavaju "ljudotinje" bila bi predivna rijeka.

zorter:

--- Citat: poljo  26, 11, 2009, 18:37:23 posle podne ---Ma koje kritike , covjece , najradje bi sad krenuo negdje . Kuda , kao da je vazno , niz ili uz Savu . Da je ne unistavaju "ljudotinje" bila bi predivna rijeka.

--- Kraj citata ---

Identicno misljenje. Od reci do reci. :good: :good:

zoki novus:

--- Citat: zorter  26, 11, 2009, 19:00:09 posle podne ---
--- Citat: poljo  26, 11, 2009, 18:37:23 posle podne ---Ma koje kritike , covjece , najradje bi sad krenuo negdje . Kuda , kao da je vazno , niz ili uz Savu . Da je ne unistavaju "ljudotinje" bila bi predivna rijeka.

--- Kraj citata ---

Identicno misljenje. Od reci do reci. :good: :good:

--- Kraj citata ---
ti nisi ni imao svoje misljenje :pogranichnik:

zorter:

--- Citat: zoki novus  26, 11, 2009, 20:08:54 posle podne ---ti nisi ni imao svoje misljenje :pogranichnik:

--- Kraj citata ---

Pazi sta pricas da te ne bi ..... :triniti: :focus:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju