E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Starost motora
SALE NB:
Ključ za šifru je reč I N T R O D U C E S
Pritom se dešifruje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Znači, ako ti oznaka ide npr. E30TFCDB, slova C i D označavaju godinu 1986.
Nemoj da te zbuni, nekad je u pitanju 3 i 4 slovo iza broja, a nekad 4 i 5 slovo. Prva dva ili tri slova označavaju opremu i vrstu motora (sa anlaserom ili bez, duga ili kratka noga..itd.), ali ne koriste se slova sadržana u kodu za godinu proizvodnje.
Po modelu, rekao bih da je tvoj motor iz kasnih '70-ih. Znači neka kombinacija sa slovom U na 3. ili 4. mestu iza broja, ili sa C, ako je iz '80-ih.
sLLayer:
Kolika je otprilike vrijednost ovog motora da je npr. 75 godiste :dance:
SALE NB:
To veoma mnogo zavisi od stanja motora i opreme, ali rekao bih da u Srbiji vrede od 350 do 600 evra.
Nezahvalno je to procenjivati...
sLLayer:
--- Citat: SALE NB 28, 11, 2009, 11:31:05 pre podne ---To veoma mnogo zavisi od stanja motora i opreme, ali rekao bih da u Srbiji vrede od 350 do 600 evra.
--- Kraj citata ---
ja sam se onda dobro zajebao platio sam 1000e sa komandama i time da ce mi covjek 10 godina odrzavati :suicide:
Outboard Master:
--- Citat: sLLayer 28, 11, 2009, 12:59:55 posle podne ---
--- Citat: SALE NB 28, 11, 2009, 11:31:05 pre podne ---To veoma mnogo zavisi od stanja motora i opreme, ali rekao bih da u Srbiji vrede od 350 do 600 evra.
--- Kraj citata ---
ja sam se onda dobro zajebao platio sam 1000e sa komandama i time da ce mi covjek 10 godina odrzavati :suicide:
--- Kraj citata ---
dobro ti kaze sale, nemozes to tako sad reci . on je samo odprilike procenio ako je motor u perfektnom stanju znaci malo sati i td. onda i vredi dan danas 1000 evra.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju