E, ovako treba... > Elektronika
Sonar na limundu
deda:
--- Citat: colonelo 02, 12, 2009, 12:20:38 posle podne ---
--- Citat: Darkobp 02, 12, 2009, 12:12:40 posle podne ---Cestitam na uspesnoj licitaciji :good:
Eto drago mi je ako sam bar nekom pomogao da se domogne jeftine takve neke spravice :dance:
--- Kraj citata ---
Hvala Darko jos samo da "provalim" kako radi :dance1:
--- Kraj citata ---
Moj prijatelj ima takav sonar ali je trenutno van zemlje!!Cim se vrati kopiramo uputstvo i prosledjujemo ti!! :)
colonelo:
--- Citat: deda 02, 12, 2009, 19:38:37 posle podne ---
--- Citat: colonelo 02, 12, 2009, 12:20:38 posle podne ---
--- Citat: Darkobp 02, 12, 2009, 12:12:40 posle podne ---Cestitam na uspesnoj licitaciji :good:
Eto drago mi je ako sam bar nekom pomogao da se domogne jeftine takve neke spravice :dance:
--- Kraj citata ---
Hvala Darko jos samo da "provalim" kako radi :dance1:
--- Kraj citata ---
Moj prijatelj ima takav sonar ali je trenutno van zemlje!!Cim se vrati kopiramo uputstvo i prosledjujemo ti!! :)
--- Kraj citata ---
:good: Bravo generacijo i hvala ti unapred :agree:
colonelo:
Deda je li ti se vratio taj drugar iz inostranstva ja jos cekam uputstvo za sonar. :drinks:
colonelo:
Deda danas sam uspeo sam da kontaktiram Vladu i pomogao mi je oko mog sonara iako nije isti kao njegov. Vlada je stvarno OK lik i drago mi je da smo se upoznali. Hvala jos jednom Deda i tebi i Vladi. :good: :drinks:
deda:
--- Citat: colonelo 18, 06, 2010, 22:14:59 posle podne ---Deda danas sam uspeo sam da kontaktiram Vladu i pomogao mi je oko mog sonara iako nije isti kao njegov. Vlada je stvarno OK lik i drago mi je da smo se upoznali. Hvala jos jednom Deda i tebi i Vladi. :good: :drinks:
--- Kraj citata ---
Naravno da je ok lik!!Pa ja se druzim samo sa ok likovima :) Ako ga i licno upoznas videces bas da je ok! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju