Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Osnivacka skupstina GG Moja Ladja
deda:
--- Citat: poljo 21, 11, 2009, 16:44:59 posle podne ---Zar jos uvjek mora po komunisticki , dizanje ruke i tako to . Srbija je barem , dostigla taj nivo da se i online konferencija moze odrzavati. Nije valjda da tvrde glave ne priznaju takav nacin? Ljudi moji pa u svijetu vazimo za naprednu informaticku naciju . Mora da ja zivim na mjesecu kad vjerujem u ovo , zar ne ? Ma nije ni cudo , ja jos vjerujem da u radiju zive mali ljudi.
--- Kraj citata ---
Mi to po starinski!!! A sta mislis kako bi se sreli i popricali uz picence!!!? Dobar izgovor para vredi!! :smile:
zoke:
tako je deda kao da si mene pitao sta da mu reknes po STARINSKI JAŠTA jebes elektroniku Ma da se prozbori koja pa se malo i zategne ako treba pa poslije zna se hvala bogu da se zalije ili nesto pregrize ...ON meni elektronika pa i na vodi kad ode elektronika hvataj se starinskog VESLO u ruke pa kuci on nama elektronika aaaa poljo sta mislis sad? BRAVO DEDA a ti poljo javi mi se sutra da te prevaspitam po starinski hahahaha
jjelenic:
Iako sam nedavno prodao camac i sada sam "na suvom" (nadam se ne dugo), dolazim svakako. Bitno je da nas ima sto je moguce vise jer kvantitet ponekad preraste u kvalitet (u to uopste ne sumljam).
Barba:
VAZNO:
--- Citat: Barba 21, 11, 2009, 15:34:07 posle podne ---Osnivacka skupstina GG Moja Ladja bice odrzana u ponedeljak, 23.11, u Staroj Carinarnici u Zemunu (Zemunski kej 31) sa pocetkom u 20:00.
Svi voljni da se prihvate neke aktivnosti i da pomognu u razvoju ovog projekta pozvani su da prisustvuju.
Pozdrav,
--- Kraj citata ---
VAZNO:
Skupstina ce se zbog prostora odrzati u Staroj Kapetaniji, Zemunski kej 8. Vreme ostaje isto.
zorter:
Bilo bi dobro da neko ovde postavi izvestaj sa te skupstine, da svi vide sta je uradjeno i sta se planira. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju