Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Jesen na Tisi!

<< < (3/4) > >>

MisterTwister:
  :good:  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :wild: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :good:
GLEDAM FOTKE I DODJE MI DA SE   :suicide:
SVAKA VAM CAST MAJSTORI. I PASULJ  JE  :good: I KROMPIR JE  :good: I PEJZAZI SU  :good:
SVE JE   :good:  :good:  :good: ZELIM VAM JOS MNOGOOVAKVIH DANA U ZIVOTU ! SAMO NAPRED !!!!!!!  :))))

deda:
Hvala,hvala trudicemo se da bude bas tako!! :dance:

Zoran:
 Super znači nema ribe  :diablo:

zorter:

--- Citat: Dule  20, 11, 2009, 23:50:39 posle podne ---Ribari love ribu i njihov uspeh se meri u kilogramima upecane ribe.
Nautičari i ribolovci pecaju i njihov uspeh se meri količinom zadovoljstva koje osećaju prilikom ribolova, boravka na reci i druženju sa ljudima sličnih sklonosti. Onaj ko oseti nezadovoljstvo posle ribolova zato što je čuvarka prazna neka kupi dozvolu za profesionalni ribolov i neka tamani u neograničenim količinama.
Ne kažem da nije zadovoljstvo upecati ali tvrdim da je veće zadovoljstvo u plovidbi, boravku na reci sa pravim ljudima, sticanju novih iskustava, upaznavanju novih terena i reka. Pa mi nismo ribari ni pravi ribolovci. Mi smo nautičari. Ovo nije ribolovački sajt već nautički i primarno je (barem meni) plovidba i boravak na reci. Ribolov je sekundaran i nevažno je da li će trofej biti šaran ili lepo iskustvo u plovidbi po magli i mraku, višednevni boravak na reci, upoznavanje novih terena...
itd...

--- Kraj citata ---

:good: :good: :good:

deda:
Nazalost zbog obaveza moram da budem blizu kuce tako da u utorak ,,forsiram,,Beljaricu!!A sram nas bilo,zaboravili smo na SARMU!!! :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju