Zoke, Olimp-e, ja sam naveo za datum JUN mesec samo zato što su tada najduži dani a i noći nisu tako hladne. Avgust nisam uzeo u razmatranje zbog regate (ili zajedničke povidbe, kako je neko zove), Djerdap koju organizuju naši članovi i većina forumaša bi učestvovala na toj umesto ovoj regati. Ako je većina forumaša koja je zainteresovana za avgust, nemam ništa protiv. Čak mi najviše i odgovara. Na Djerdap znam da idu oni koji ne bi ni učestvovali na ovoj regati (zbog dubine gaza svojih plovila), tako da "tabanaši" imaju mogućnost izbora. Inače plan regata u Srbiji nema nigde precizno ali imaš temu koja o tome govori. I sada ima dosta regata koje se poklapaju, pa prema tome, ništa novo.
Olimpe, ni za šta još nije kasno. Skoro 4 meseca je sasvim dovoljno da se organizuje sve do sitnih detalja. A još uvek prikupljamo predloge datuma pa ćemo onda dati na glasanje. Inače ostaje regata za Brčko i druga destinacija se neće organizovati, jer jedino tako imamo razumevanje pograničnih vlasti s obe strane granice povodom neregistrovanih plovila.
Dajte svoje predloge u vezi svega vezanog za regatu pa ćemo zajedno pronaći rešenje. Pozzzzzzz