Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (16/71) > >>

rade:
To bi trebalo Brcko da predlozi datume pa da vidimo.

zorter:
Što se Brčana tiče, njima je svejedno jer oni ne idu nigde i njima odgovara svako vreme. Oni samo moraju da znaju kada je to da bi obavili valjano organizaciju smeštaja i ishrane (ono što bude organizovano i zajedničko). Na nama je samo da se lepo organizujemo i u što većem broju uzmemo učešće.

rade:
Zorteru vi ste na pola puta pa preuzmite pokusaj organizacije.

zorter:
Organizaciju mora sprovesti veci broj ljudi a ne jedan covek. Ja mogu obaviti formalnosti oko papirologije i veze sa kapetanijama i policijom s obzirom da ce policajac recne policije PU Sabac biti s nama sve vreme regate a inace ga licno poznajem. Takodje sam upoznao i kapetana recne plovidbe kapetanije Brcko tako cu svakako komunicirat s njim sve vreme od kada regata pocne pa do povretka u Srbiju.
U svakom slucaju organizatori su svi ucesnici u regati jer bez dogovora nema ni uspesne plovidbe.
Jedino me brine vreme (datum) realizacije plovidbe. Mislio sam da je najbolje zadnja nedelja juna i prva nedelja jula, ali sam zaboravio da su u tom vremenu mature i prijemni ispiti a i upisi na visa skolovanja pa ce to drasticno smanjiti broj ucesnika. Zato, dajte i vi predloge kad mislite da bi bilo najbolje i kad bi mogli pa da nadjemo neko zajednicko resenje. Naravno, moramo se sloziti i sa kolegama iz Hrvarske u njihovim potrebama, sto se vremena realizacije tice.
Svaka sugestija i predlog su dobrodosli. :good: :good:

Профа:
Што се тиче термина за одржавање регате за сада се поуздано ништа не зна. Иначе под организацијом Владе Брчко дистрикта постоји манифестација Савски цвијет која се одржава у термину од 20.07. до 15.08. сваке године. У оквиру манифестације одржавају се разни догађаји ,музичке вечери, умјетниче колоније, спортска такмичења и нека мања локална регата. Самим тиме и ова идеја на тему Ријека Сава повезница нутичара би била више медијски пропраћена и занимљивија за све, а посебно би значила много за наутички клуб који смо основали . Наравно требамо видјети термине и осталих регата у Србији и Хрватској јер ипак не бисмо правили  акције без међународних учесника а сматрамо да је идеја добра. Ако се не уклапамо у распоред постоји могућност помјерања  и прилагођавања али о свему томе у наредом периоду ће бити детаљнијих договора са могућим актерима манифестације.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju