Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zorter:
--- Citat: rade 11, 01, 2010, 07:42:46 pre podne ---Kako god,ali je zainteresovanost skoro nula za ovu regatu.
--- Kraj citata ---
Ne bih rekao.
deda:
--- Citat: rade 11, 01, 2010, 07:42:46 pre podne ---Kako god,ali je zainteresovanost skoro nula za ovu regatu.
--- Kraj citata ---
Gresis prijatelju!Ima zainteresovanih ali je tek 11.januar,da sacekamo neko vreme pa tek onda komentari da padnu!Sto se mene tice,ja idem makar do Sapca!
rade:
Zorteru dopao mi se sam naslov teme i zato sam zainteresovan za to.Mislio sam da do Brckog ide veci broj plovila uz po mogucstvu medijsku propracenost.Sa na primer :stajanjem u Obrenovcu,Sabcu i jos jednim mestom do Brckog na ceo dan uz neki prigodan program,na primer takmicenje u kotlicu,pa pecanje.Da imamo podrsku policije.Na kraju da budemo u Brckom dva dana i da se druzimo sa nauticarima iz susednih zemalja.Da nas portal to jest udruzenje gradjana ima jedan veliki zadatak i da vidimo gde smo i koliko vredimo.A da je to velika organizacja,jeste,i ako ce da se organizuje onda bi trebalo krenuti u to na vreme a to opet zavisi i od broja ucesnika[sigurnih].Na kraju svi bi imali dobit od toga i mi kroz druzenje i upoznavanje i nas portal kroz promociju kao organizator.
zorter:
Rade, upravo tako ce i biti. Za sada skoro sigurni su 4 plovila iz Bgd i najmanje 4 iz Sapca. Sve ce biti propraceno medijski a i imacemo policijsku pratnju do granice, a od granice takodje ali policija BiH. Verovatno necemo imati mnogo zadrzavanja u odlasku i tamo (u Brckom) bi bili malo vise od dva dana (3-4 dana) i u povratku bi organizovali zadrzavanja u mestima gde napravimo dogovor. Jos je rano detaljnije govoriti o organizaciji jer su mnogi ljudi zauaeti slavama (da ne kazem krkanlukom). Ali vec od februara se moze poceti razgovarati na tu temu. Pozzzz
djedaj:
Prvi put se javljam i to baš na ovu temu.. Bravo za ideju !!!!!! Trebalo bi se držat datuma oko početka jula jer je kasnije vodostaj prenizak. Već u drugoj polovici jula je teško. U mene je gaz od 95 cm i u augustu sam na silasku od Brčkog do Rače uništio propelere na oba pogona. Ako bi bilo kasnije onda bi ja moro potjerat svoje pajde što imaju male gazove na brodovima da vas sačekamo na visoču i potegnemo vas na par mjesta gdje je gaz ispod metra.puno pozdrava i dajte da ustrajemo na ideji.....................
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju