Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zorter:
Dje me nadje. :good:
Ta ideja raste u meni jos od doba SFRJ, ali (uvek ono ali) nikako da realizujem. Vrlo rado bi bio mornar na necijoj ladji (posto nemam svoju). :yahoo: :dance1:
Osim na dedinoj, :nono: jer kako mi "preti" ne bi smeo zaspati, posto bi mogao da me "baci" u Savu. :this: :scare:
Jes da znam da plivam, al dok se snadjem sta me zadesi, :suicide: eto me na dnu reke, jos ako mi veze teg (kao sto "obecava") za noge, eto belaja. :diablo: :skull:
:on_the_quiet: Dedaaaaaaaaaa, ipak ocu s toboooooooom na ladjuuuuuuuu! :dance: :drinks: :dance1:
zorter:
Pre dve godine bila regata od Bos. Gradiske do Beograda (organizovali Banjalucani). U Sapcu prenocili i nastavili ujutru ka Bgd. Posto su isli nizvodno, sve trajalo sedam dana. A u Beogradu ih cekali kamioni za transport camaca nazad u Banjaluku. Nisu imali nikakvih problema na granici ni Savom ni na drumskom prelazu, posto je sve bilo organizovano. Jedino medijski nije bilo uopste propraceno pa se malo zna za nju. Ucestvovalo desetak brodica i camaca sa oko 40 ljudi. Usput im se jos po neko pridruzio, pa je u Bgd stiglo oko 15-20 plovila i oko 100-nak "mornara".
Ajd da ponovomimo nesto slicno i to nizvodno, a organizovati drumski prevoz plovila do Siska (Zagreba).
Razmislite i o toj kombinaciji. :party:
deda:
Nesto gledam ovu gomilu kilometara,bas je puno!!A sta mislite o susretu na granici pa malo mi kod vas a vi kod nas!Pa ,,na nicijoj zemlji,,neko janje,prase i druzenje od nekoliko dana!Realno,za 1500 km treba 150 sati voznje ako ima srece da ne bude problema!
SALE NB:
Olimp, da li se Kupom može ploviti do Petrinje? Ja sam rođeni Petrinjac ( dobro, rođen u Sisačkoj bolnici, ali Petrinjac), pa bi mi bilo interesantno doploviti do Petrinjskog kupališta, ako je moguće?
Znam da je nekad bilo dosta plićaka...
Zoran:
Brže je do delte nego zg.Ne valja sto se treba vračati onda je malo obrnuto.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju