Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (68/71) > >>

djedaj:
E Zoke sad se mogu opet uključit pošto si ljudima objasnio da nije sve do Bajkera.Bilo koji datum osim 2.3 i 4 jula (jer sam organizator tradicionalnih moto susreta MK..Grunf..) stavljam se na raspolaganje regatašima iz Srbije.Olimp izvini ali vi dolazite nizvodno!!! Ja ću regatu iz BG dočekati na Rači. pošto je vodostaj visok i dvadeset plovila ću dotegliti do Brčkog a imam još dva plovila koji mogu poteglit po pet plovila tako da od Rače ne razmišljate o Troškovima.
TEGLENJA od Rače je u mojoj Režiji i Vaše je da uživate.Ako treba doću u BG normalno sa ..Motorom.. da vam potpišem ugovor da će bit tako.Od Rače trideset plovila ćemo ja i moji ljudi usteglit do  Brčkog BESPLATNO.

P.S. Zorteru na sajmu u Bg sam sjedio i pio kafu na platou za stolom do vas i djelovao si mi   kao  odlučan čovjek i nije mi jasno da se ne odlučuješ za ovu regatu a naći će se koja kinta kad se hoće.!!!!!!!

zorter:
Prijatelju, ja se iskreno nadam da cu ipak nekako uspeti da napravim neku kombinaciju, .... ali, o tom, po tom. :good:
Pozzzzzz :drinks:

Darkobp:

--- Citat: djedaj  31, 05, 2010, 22:49:54 posle podne ---
TEGLENJA od Rače je u mojoj Režiji i Vaše je da uživate.Ako treba doću u BG normalno sa ..Motorom.. da vam potpišem ugovor da će bit tako.Od Rače trideset plovila ćemo ja i moji ljudi usteglit do  Brčkog BESPLATNO.

--- Kraj citata ---

U ovu raspravu oko ove regate nisam ulazio jer nemogu da ucestvujem u istoj,ali ovaj gest moram da pohvalim :good:

Vise nego ljudska ponuda koja se nesrece svaki dan,Svaka cast care :good:
 :drinks:

IKA:
ljudi imate ponudu ,izjašnjavajte se .
Ja sam na regati "vode Vojvodine do 06.07. svaki datum posle toga meni je prihvatljiv i ja se u tom slučaju pojavljujem na polaznoj tački.

rade:
9,10'11 ili 16,17,18.Dajte da se izjasni ko hoce da ide i koji datum.Dali da se krene navedenih datuma ili da se stigne u Brcko tih dana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju