Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zorter:
Za tri dana teglenja nece se ni do Sapca doci a to je oko polovine puta. Spremite ili vise novca za ekipu teglenja ili se suocite sa tim da ih otkazete pre Sapca. Ovo prihvatite kao dobronamerni savet, ali posto sve znate, a ja ne mogu ucestvovati, vise se necu javljati po ovom pitanju. (Dule je bio u pravu, zar bas sve moram da komentarisem.)
deda:
Najzad si rekao nesto kako treba!Da nekazem pametno!O mom iskustvu(ili neiskustvu) ne bih!Ako pocnem trajalo bi podugo!O onome sto se vidi na slikama necu,slika govori vise od 1000 reci!Ako bi trebalo tako da plovim onda radije idem sam!
zorter:
Znaci uspeli su da nas posvadjaju.
--- Citat: deda 13, 04, 2010, 20:48:00 posle podne ---Ajde iskusni nauticaru pojasni nam tvoju zabrinutost!Zaboravljas da nekrecu na put vojni gumeni camci koje guraju Tomosove cetvorke!
--- Kraj citata ---
Nisam prvi zapoceo.
--- Citat: zorter 13, 04, 2010, 21:04:47 posle podne ---Prikazi mi tvoje iskustvo.
--- Kraj citata ---
Bez obzira na ovo,
--- Citat: deda 13, 04, 2010, 21:38:21 posle podne ---Najzad si rekao nesto kako treba!Da nekazem pametno!O mom iskustvu(ili neiskustvu) ne bih!Ako pocnem trajalo bi podugo!.........
--- Kraj citata ---
sve je bilo dobronamerno. Da ne lutate previse.
A o mom iskustvu...... Necemo vise.
deda:
Ja se nesvadjam,razgovaramo!
Prikazi mi tvoje iskustvo.@
Godisnje preplovim vise kilometara nego sto pojedinci predju automobilom te zbog toga necu o mom iskustvu!
IKA:
ovo mi sada nije jasno.Do sada sam mislio da se organizuje regata gde ćemo svi ploviti sopstvenim pogonom , izvinite ali nije mi jasno zbog čega sada kombinacija sa tegljačima , voleo bih da mi neko objasni jer zaista ne razumem.
Kapetanu da pružim zadovoljstvo da uživa pa još da mu i platim 50 e na dan ,neće moći moja majstorska dnevnica je 30e a ubijam se od posla izvinite ali ne cenim posao kapetana regate , baš toliko
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju