Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (48/71) > >>

Kapetan:
a od macve  pravite plan sa sabcanima (gledajte da spavate recimo u sabcu) pa tako na dalje ...

Arsa:

--- Citat: Kapetan  31, 03, 2010, 23:05:37 posle podne ---ljudi ja predlazem da beogradski deo sedne ovih dana negde na reci i da se organizuju, zaboravite na kafanu i slicno  raspasce se prica.. nadjite se na reci napravite neki plan i drzite se toga..

--- Kraj citata ---

Tako će i biti kapetane.

Nije u ovom momentu ništa zakucano. I ja sam za to da se prikupimo i pođemo tokom vikenda. Zorane ne zaboravi da neki učesnici dolaze iz mesta koja su uzvodno i nizvodno od Beograda. Oni rade do petka, neki možda i u subotu. Možda uzmu odmor ili slobodne dane za regatu i moraju da stignu do Beograda ne navrat na nos već opušteno i sa uživanjem.

Mislim da je super da se mi počnemo prikupljati u petak uveče. Da druženje, prijavljivanje i upoznavanje traje tokom subotnjeg pre podneva a da se krene u subotu po podne. U ostalom, bićeš na sastanku i tu ima da napravimo "sveto pismo" za ovu regatu. Podelimo zaduženja i onda nema vrdanja. Do tada ovde može svako da kaže šta god želi. Nema ljutiš. Sve nam može koristiti makar bilo i glupo na prvi pogled. :drinks:

Arsa:

--- Citat: zorter  31, 03, 2010, 16:26:48 posle podne ---
--- Citat: Arsa  31, 03, 2010, 09:05:53 pre podne ---Mislim da bi svima bilo lakše za komunikaciju kada bi ispod slike , recimo pored broja poruka, pisalo i mesto boravka člana. Mislim , bilo bi korisno i u ovakvim slučajevima pošto bi znali na koga duž neke naše planirane putanje možemo da se oslonimo. Ako neko ne želi, ne mora se upisati taj podatak. Eto predloga za administratora i članstvo.

--- Kraj citata ---

To je traženo odavno ali ovaj tip foruma ne podržava tu opciju. Na starom forumu smo to imali i bilo je veoma zgodno imati predstavu o čemu se, kako polemiše, kad se zna odakle je sagovornik, jer već unapred znaš s koje tačke gledišta se vodi rasprava. Već se zna sa koje se vode (jezera, reke) razmišlja.

--- Kraj citata ---

:censored:

Ovde svako može to uraditi sam. Kako si upisao broj telefona ispod svoje slike? Dodaj još Šabac i svi će znati odakle si.

P.S. Ja to uradih odmah po iznošenju predloga. :pioneer:

LSI:
Kada sam pre neki dan napisao da neću ići ali da bih voleo da pomognem nisam rekao ništa odredjeno.

Evo sad jedan predlog, pa razmislite da li ima smisla.

Obzirom da neću moći da plovim sa vama, možda bih mogao jedan dan da odvojim (u odlasku ili povratku) i da vama koji plovite dovezem na neko dogovoreno odredište izvesnu količinu goriva.

Mogao bih da skupim nekoliko vaših kanistera i da vas sa napunjenim kanisterima negde sačekam.

Šta mislite - može li to da bude od koristi?

Arsa:
LJudi, sada je važno da ovde nabacate što više ideja, predloga, saveta i da se jave svi oni koji nameravajuda idu sa nama. Odgovore na sva pitanja znaćete tek nakon sastanka radne grupe tokom iduće nedelje. :)

Ponavljam da bi bilo dobro da se do tada ovde oglase svi, a posebno oni iskusniji nautičari. :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju