Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (46/71) > >>

STG:
Kakve komplikacije... :suicide:
Svaka cast onome ko ovo "isplanira" :)

zorter:
Goranče, ništa ne brini, sve se to iskristališe do kraja. U početku su nevolje jer ne može čovek svega da se seti u datom momentu i da odredi prioritete, ali uz pomoć sugestija, sve dodje na svoje mesto. :good:

Zoran:
         Ajde Zorter kaži ti meni,pošto ne ideš na regatu,šta se mešaš u diskusiju,polaska.

I dalje zastupam mišljenje da je petak predveče idealno,stigne se do 9h u Zabran
i tu se lepo malo druži,prenoči i napravi plan za sutradan.Samo da ne bude talasa na Savi.

zorter:
Ako misliš da nešto nisam u pravu što sam rekao, onda OK. Ali, ako pročitaš malo bolje moj post, shvatićeš da mislimo isto. I ja sam rekao da se stigne do večeri na Zabran a ne da se KRENE naveče na Zabran. Ali samo ne znam kako misliš da će oni koji rade do 15-16h uspeti da stignu da krenu pre večeri.
A to što ne idem, ni najmanje mi ne oduzima pravo da komentarišem, savetujem, kudim, sve vaše pogrešne ili dobre odluke. A to što ti ideš, a ja ne, ne daje ni tebi za pravo da si uvek u pravu. Zato se navikni na moje komentare ili nemoj da ih čitaš da ne bi imao potrebu da ih komentarišeš.

barbanesa:
Ljudi ajde malo spustite loptu,nema potrebe za toliko nervoze do regate ima jos 3 meseca nemojte nigde da zurite polako i sigurno .sto se tice datuma polaska svi su predlozi dobrodosli,skupicemo se i odrediti tacan datum.ovo prepucavanje nicemu ne vodi.
Samo polako sve ce se iskristalisati sledece nedelje a svacija pomoc je dobrodosla :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju