Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zoke:
Posto je sredjivanje utisaka sa sajma pri kraju ja bi sad da nastavimo gdje smo stali. PRIJATELJI MOJI ZNANI I NEZNANI ovako stvari stoje odredjen je termin za regatu a to je 2,3,4 juli ove godine. Kako je predlozeno tako je i usvojeno. Procitajte ovo pazljivo : Danas sam bio u ministarstvu za sport kulturu i turizam i predocio im ovaj projekat ugrubo iobjasnio o cemu se radi ,da dolaze nauticari iz pravca Beograda i pravca Zagreba i da je i jednim i drugima krajnja tacka Brcko hocu reci mi domacini htjeli nehtjeli. Posto su saslusali odmah im se svidio projekat i obecali su da ce pomoci koliko mogu u organizaciji cak se nude da budu suorganizatori te regate a bogami to nije mala stvar. E sad ste dragi moji prijatelji vi na redu da se polako ali sigurno izjasnjavate i prijavljujete za dolazak da bi mi ovdje mogli da izvrsimo pripreme i predracune za koliko ljudi i za koliko plovila da se pravi organizacija za vas sto bolji docek. Moramo ovdje da organizujemo organizacioni odbor u kojem ce biti i jedan predstavnik vlade, i da predocimo organizacion plan to jest program regate
Kapetan:
to jest dolazak u Brcko 2og jula :good:
zoke:
Ja bi zamolio dedu da ako moze ili barba nesu ili kapetana da se neko ozbiljno pozabavi ovim sa Beogradske strane i da nam predoci u neko dogledno vrijeme o ojem se to broju ljudi i plovila radi. Ako me razumijete ,da se nedesi da nas ispalite a mi ovdje potegli i vladu digli na noge , a ako je to neki manji broj ljudi mi bi i sami svojim sredstvima uspjeli da sve to organizujemo bez vlade i da se ne ispucavaju aduti , jer trebace oni nama za jos godina i godina. MOLIM vas da ako ima zainteresovanih da se krene polako sa realizacijom. Ako treba dolazimo u beograd na edan pravi konstruktivni razgovor da se ovo valjano odradi.
zoke:
tako je kap znaci petak ujutro dolazak a odlazak kad hocete hahahaha
zoke:
Upravo mi se cvijo javio na pp on je vec zapoceo i koliko sam ga shvatio dolazi sa svojim remorkerom da tegli svoje nazad ko nemogne da prati znaci krenuo je sa realizacijom polako ali sigurno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju