Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (33/71) > >>

Kapetan:

--- Citat: zorter  12, 03, 2010, 20:38:24 posle podne --- Obe kapetanije su dale saglasnost da čamcima mogu upravljati članovi posada koji nemaju položeno za UMČ.
Važno je pokrenuti ovu akciju, a za iduću godinu ćemo videti kakva će biti odobrenja a kakva ograničenja. :good:

--- Kraj citata ---

hm jesi siguran za ovo ? mada kda pomislim ko sve i kako ide na veseli spust ibrom ....
ja predlazem da po camcu ide jedan iskusan covek , ljudi nemojte se zezati ujedno propisite kada se upotrebljava alkohol recimo samo uvece kada regata stane... ne treba vam pijan covek na regati ...

na predhodnim putovanjima niko se nije napio i pravio problema drugimai verujte mi moze a se organizuje da se alkohol ne zloupotrebljava

zoki novus:
naravno da je moguce pogotovo ako na put idu tri camca
kod deset se stvar vec komplikuje
kod dvadeset nema sanse

Arsa:
Dobro, kako sam shvatio prvo se svi iz Srbije nađemo u Šapcu pa onda odemo u Brčko.

To nama iz Beograda i van Beograda nameće dogovor oko plana puta do Šapca.

Postavljam pitanje.

Ko namerava da ide svojim plovilom od Beograda do Šapca. To važi i za one koji bi došli do Save recimo iz Apatina ili Smedereva?

Ukoliko nema takvih, razmisliću da li neko da me došlepuje na auto prikolici do Šapca i da se tu priključim Zorteru i ostalima. Nazad iz Brčkog za Beograd idem čamcem pa kada stignem.  :drinks:

STG:
Arso,rekao bih da je razlika u turi dana zadovoljstva.Cemu prikolica?

zorter:
Arso nije baš tako, ali kao i obično, Novus uvek napravi pomrtnju. Regata se planira iz Beograda, odredjenog datuma u odredjeno vreme. Do tog vremena, odredjenog datuma treba da stignu oni (sa Dunava) koji žele da učestvuju u regati. Pošto do Šapca treba da putujete dva dana, za to vreme mi iz Šapca vršimo poslednje pripreme za vaš doček i prihvat. Ujutru svi zajedno krećemo put Brčkog. Od Šapca do Brčkog ima 125km. Ako i dalje prelazimo 50km dnevno imamo dva dana do granice (koja je na 207.km Save). Peti dan od Beograda (a treći od Šapca), izjutra se prijavljujemo kapetaniji u Rači da bi obavili pogranične formalnosti sa naše strane. U toku plovidbe do mesta Jamena se prijavljujemo kapetaniji Brčko koja nas preuzima, vrši carinske formalnosti i "prati" do Brčkog. Napominjem da se tokom plovidbe izmedju carinskih pregleda NE SME PRISTAJATI NI NA JEDNU OBALU (STRANU) REKE SAVE.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju