Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
zoki novus:
giga on rece pet iz beograda za sada
kojih pet iz bgd?
zorter:
Ma bre pet iz Šapca, (a računao sam i gigu). Giga hoće da ide Marić, Žunić, računao sam tebe i neki oficiri sa svojim gumenjacima. Ta plovila nisu na Savi pa ne možeš ni da ih slikaš. Ti kao ne znaš da oni zimi izvlače čamce.
Novuse, za sada znam da ide deda, kapetanov Če, nadam se Ti, Dule_Hy sa nekim plovilom ako ne bude gotova Ajkula, a i bilo je još koji su rekli da su zainteresovani.
giganova:
Tako je Zoki :drinks: :good: :good:
Kapetan:
--- Citat: zorter 08, 03, 2010, 00:42:57 pre podne ---Ma bre pet iz Šapca, (a računao sam i gigu). Giga hoće da ide Marić, Žunić, računao sam tebe i neki oficiri sa svojim gumenjacima. Ta plovila nisu na Savi pa ne možeš ni da ih slikaš. Ti kao ne znaš da oni zimi izvlače čamce.
Novuse, za sada znam da ide deda, kapetanov Če, nadam se Ti, Dule_Hy sa nekim plovilom ako ne bude gotova Ajkula, a i bilo je još koji su rekli da su zainteresovani.
--- Kraj citata ---
eto taman Dule Hy i Knindza sa Che-om ... vezu Arsu i nikakav problem za plovidbu ...
zorter:
Kad dodje vreme, naći ćemo rešenje. Samo još termin da se približno utvrdi. Verovatno će se morati menjati ovaj predloženi. Nije se računalo na ispitni rok i prijemne ispitie sa upisom na fakultete.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju