Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Budući dunavdžija

(1/4) > >>

pilot957:
Pozdrav svima,

Zovem se Radovan, iz Beograda sam i upravo dovrsavam sojenicu na Dunavu...bilo je dosta posla, ali vredi...nema tih para koje bi zamenile ljubav prema vodi  :)

Trenutno sam u fazi trazenja camca sa motorom, pa bi mi svaki savet dobrodosao, a takodje i ponude, ako imate ili znate nekog ko prodaje camac. Ne treba mi nista posebno, jednostavan camac, sa pouzdanim motorom, samo da me preveze od veze do sojenice, a to je u jednom pravcu 1km  :)

Otvoricu novu temu u delu gde ljudi traze savete, pa cu vas pitati sve

A na prolece da se druzimo svi zajedno  :drinks:

broker975fx:
Pozdrav i dobrodošao,
imaš trenutno aktuelnu temu koju je otvorio Zoki, tu imaš sve najnovije ponude pa možda ti se nešto svidi.

Vlada 69:
Dobrodosao.

S obzirom da tebi treba camac da se prevezes sa tacke A  do tacke B (ako sam dobro razumeo),mislim da bi ti odgovarala neka jeftinija varijanta metalnog otvorenog camca,sa vazdusnim komorama ,oko sest metara uz koji mozes da biras paletu raznih motora od 4 ks do 20-tak.

Najjeftinija varijanta ti je kod naseg forumasa Zokija-Kacintata.Cene takvih camaca sto polovnih ,sto novih krecu se od 400-750 EUR na nasem trzistu.Nazovi Zokija i videces koliko je povoljniji od ostalih.Rok isporuke(izrade je) 2-3 dana !

Ja sam nekada imao takav camac i posluzio me je bas posteno.

Kapetan:
радоване добродошао :)

na kom delu dunava je sojenica ? obavezno baci neke slike

Kapetan:

--- Citat: Vlada 69  10, 11, 2009, 15:06:25 posle podne ---Najjeftinija varijanta ti je kod naseg forumasa Zokija-Kacintata.Cene takvih camaca sto polovnih ,sto novih krecu se od 400-750 EUR na nasem trzistu.Nazovi Zokija i videces koliko je povoljniji od ostalih.Rok isporuke(izrade je) 2-3 dana !

--- Kraj citata ---

sve pohvale za zokija i sa njim mozes da se dogovoris u tancine sta ti treba , odma moze da ti napravi vrstu veza prema splavu, visinu stranice recimo sa malim ispustom da mozes da "nakacis camac na splav" ma kad ti neko radi po merkama i zahtevima druga je prica... a usto je jeftiniji i kvalitetniji od ostalih ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju