Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Vuk sa Save je sa vama

<< < (4/6) > >>

poljo:
Ja bi voljeo da Zoka to sve lijepo slika i postvi da vidite koje je to uzivanje i koja je to velicina u stvari. Ide to plovilo bolje i sigurnije nego 90% ovih "sporeta" koje kod nas zovu brodice. Ne sto mi je drug ali malo ko zna to da sastavi i napravi kao on. Ma covjek motorne zmajeve pravio i letio njima a da ne napravi nesto sto je "povozno" na vodi. U pavu si Kapetane , prava kuca , jos para stvari da sredi i da se kuci i ne ide bez velike potrebe. Svaki saraf na tom splavu je njegovih ruku djelo. A tek kakve ideje ima ....da ne povjerujes.

Kapetan:
kad vec pomenu motorne zmajeve , zoke da li si radio ove sto mogu da slecu na vodu ? to je u svetu jako popularno ali kod nas bas nesto ne vidjam...

koliko bi orijentaciono izasla cena ?

Darkobp:

--- Citat: poljo  10, 11, 2009, 23:29:18 posle podne ---Ja bi voljeo da Zoka to sve lijepo slika i postvi da vidite koje je to uzivanje i koja je to velicina u stvari. Ide to plovilo bolje i sigurnije nego 90% ovih "sporeta" koje kod nas zovu brodice. Ne sto mi je drug ali malo ko zna to da sastavi i napravi kao on. Ma covjek motorne zmajeve pravio i letio njima a da ne napravi nesto sto je "povozno" na vodi. U pavu si Kapetane , prava kuca , jos para stvari da sredi i da se kuci i ne ide bez velike potrebe. Svaki saraf na tom splavu je njegovih ruku djelo. A tek kakve ideje ima ....da ne povjerujes.

--- Kraj citata ---

Onda je ovaj forum postao bogatiji za jos jednog pravog clana :good: Znanja i majstorisanja nikad na pretek :good:

Svaka cast na splavu,fenomenalan je i majstorski odradjen... Dobro dosao Zoke :drinks:

poljo:
Sutra kad procita sta sam sve o njemu pisao ima da mi oko izvadi. jbg. Covjek je u stvari gumar privatnik od prije 20 i kusur godina . Sve ove rukotvorine i jos masu toga on to radi onako , iz zezanja . Nije pravi zmaja da polece i slece na vodu ali je prije godinu , dvije pravio gumenjak sa avionskim motorom i vozio Savom isti. Najbrzi gliser ovde je bio smejurija za to plovilo.

zoke:
momci hvala vam lijepo za dobrodoslicu na ovaj forum novajlija sam szo se foruma tice pa to lijepo polako citam i prelistavamima ovdje kod vas super stvari ali ima i hmmmmm.hahaha  ali osjete se pravi vukovi ali neka nas svakakvih ljepse je druzenje. Kapetane letio sam dosta godina na motornim zmajevima sad vise ne posto sam se borio sa rakom 2 godine i zabranjeno mi je da letim (RAK SAM SJEBAO SAD KO  NOVI) Motorni zmaj ima podvoz gumenjak tipa LOMAC sa plasticnim dnom patosom polaris krilo 21kvadrat povrsine i motor ROTAX 582 75 ks moze i ROTAX 503   55ks ali se duze zatrkujes vodom letio sam sa tim stvarcicama super je lakse se slijece nego tockasu Imas u batajnici aero klub gazda Bosko Todorovic  i jedan moj poznanik CIPI sve vojni piloti letjeli su na tome honorarno na moru znaju sve pojedinosti nova letilica te vrste je bila oko  38000 maraka to jest 19-20000 eura
Sto se tice splava ovih dana cu da vam posaljem more slika zao mi nekih extra slika pobrisao jebiga mislio kome to treba imao sam slike od samog starta pravljenja splava-ustvari mi ovdje zovemo to cudo splavom a plovan je i ovih dana dobijam plovnu dozvolu a kod vas je splav szo nemrda nigdje sa mjesta.pozzz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju