E, ovako treba... > Tomos

Tomos 4,5s pomoc

(1/3) > >>

mile:
Potrebna mi je opruga koja spaja radilicu i osovinu.Molim za neki telefon gde mogu naci kataloski broj 212.765 Hvala na pomoci

zorter:
Ne znam odakle si i sta ti je blize ali evo pa se raspitaj, mozda salju brzom postom.

Servis i prodavnice u Sapcu:
064/822-84-79 na autobuskoj stanici i prodavnica u Macvanskoj ulici 064/822-04-37

i privatnik koji prodaje delove za Tomos na vasaru u Rumi svakog 3. u mesecu a njegov brat drzi servis Tomos-a u Surcinu.   063/77-00-386.

stvlada:
Imao sam isti problem.Za novu oprugu su mi trezili 80 e,a pitanje je koliko bi i ona radila jer je to promasena serija tomosa.Najbolje ti je da promenis radilicu i tako dobijes klasicnu cetvorku,sto sam i ja uradio,tj majstor.

bogdan:
Rasklopi motor i radilicu i vreteno odnesi dobrom strugaru da ti napravi novu biksnu u vretenu da knap pasuje da bi radilica i vreteno bilo u osi ( proveriti na strugu ) i da ZAVARI  vreteno za radilicu , vari se celicnom elektrodom i posle varenja moraju da budu u osi jer u suprotnom brzo stradaju lezajevi radilice.

bogdan:
Zaboravih , ako ipak nadjes tu oprugu i samo postavis mesto stare , OPET ce ti crci , mora se pravilno sajbnovati vreteno da bi to radilo. Opruga crkava kad se pojavi zazor izmedju radilice i vretena , inace je neunistiva ako se vodi racuna o tome.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju