E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (19/64) > >>

Labud 1258:
Da nije to malo tanko, čini mi se da
--- Citat: Zoran022  09, 11, 2009, 20:02:14 posle podne ---Debljina lima je kompletno 2 mm svugde.
A poslednja cena mu je ona iz oglasa. Ja sam dao moju "ponudu koju ne moze da odbije" :) ali videcemo ...

--- Kraj citata ---

Da nije 2 mm malo ?
Ja se ne razumem ali tako mi se čini.

zoki novus:
sve je to super imenjace
ali mnogo tanko nazalost :nono:

Bane:
tanko Zoki a mnogo para(po meni). mogao je taban da uradi od debljeg lima, ali sta je tu je. ostalo je ok. Imas i dosta i da radis i da ulazes.

budens72:
Mislim da je za čamac te veličine sve ispod 3 mm tanko  :nono:

a što neki kažu "bar da je u tabanu deblji lim..."  ,mislim da grešite... , celo korito treba da je od debljeg lima,nadogradnja može i tanji

čamac najviše propada na bočnim stranama od dna do vodene linije gaza...osim ,naravno, kada se dno ošteti mehanički

zato, po mom mišljenju, celo korito treba da je lim iste debljine,ali ne ispod 3 mm  :nono:

zorter:
Zoki, samo napred. Ovaj uopste nije los. Da ga sam pravis, utrosices i vreme i nerve i nece biti mnogo jeftiniji. Ovako dobijas "krov" nad glavom a enterijer polako, po svom ukusu i potrebama. Kad ga zavrsis, mislim da ce te manje izaci nego sto si mislio da odvojis za camac, pa ces moci i nesto od opreme da dodas, bilo sonar, bilo radio stanicu, bilo daljinske komande, ma videces vec sta ti je vaznije. Samo ne odustaj. Sve sto je zapoceto, to je i zavrseno. :good: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju