E, ovako treba... > Plovila
Kupovina ladje
Sinke:
Ovaj mozes da pogledas na ostrvu na vojnoj basti,boravio sam na njemu vise puta i mogu ti reci da je izuzetno povozan i komforan kabinas,jedina mana je sto je ruznjikav i zapustena ostalo sve OK!Oko cene ima mesta za dogovor (poznajem vlasnika)
http://www.kupujemprodajem.com/Kabinas-91514-oglas.htm
deda:
Meni ovo deluje sasvim pristojno!Jedino sto mi se ne dopada su one kutije alito i nije bas veliki minus!
Gene,gledao sam danas onaj camac na mojoj marini,terasa mu je veliki minus,mala je.Meni se takve terasice ne dopadaju!
Barba:
Sto ti se ne dopadaju? Nemas gde da stavis ljubicice? :)
zorter:
I meni deluje da je veoma korektno uradjeno. Dok istrule te kutije, sto deda kaze da ih ne voli, ima da prodje 20 godina, a tada, ni nas nece biti. No, mnogo je vaznija debljina lima u tabanu nego sirina flaha kojim je ucvrscivan.
Ako se sad taban nije uvijao dok si hodao, jos manje ce kad postavis patos. A isto tako, kad uradis ceo enterijer, samo moze biti cvrsce a ne obrnuto.
Zoki, prava je stvar za tebe i gospodju, pregovaraj o ceni, ali zadnji sud daj tek kad ga ubacite u vodu. :good: :drinks:
deda:
--- Citat: Barba 09, 11, 2009, 18:13:04 posle podne ---Sto ti se ne dopadaju? Nemas gde da stavis ljubicice? :)
--- Kraj citata ---
Samo se ti igraj!!Znam di ti je ladja,mozda ti sutra to neces znati!!! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju