E, ovako treba... > Plovila
Kupovina ladje
deda:
Ovaj je sa moje marinine,nisam znao da se prodaje!
Gile 064/111-7937
Foto:
BROD 9.5m
zorter:
--- Citat: deda 08, 11, 2009, 19:06:06 posle podne ---http://pijacaautomobila.com/pvozilo.php?id=8738 pogledaj i ovo!
--- Kraj citata ---
Oglas postavljen 18.11.2008. Ako dosad nije prodat, ne vredi ga gledati. Ili je previse skup ili mu nesto fali. :this: :nono:
deda:
Nikad se ne zna!Ko pita ne skita!Probaj moozda i nije tako strasno!Uostalom,prodaj tastu! :)
zorter:
--- Citat: Zoran022 08, 11, 2009, 19:18:47 posle podne ---Drug moj, hvala na trudu, ali ti bas kao da hoces da me uteras u dugove :lol:
Za onaj nedovrseni od 3200 bi mi trebalo jos bar 1000 da ga opremim + motorce. A ovoga da kupim i opremim, morao bih da prodam cak i kucnog ljubimca sa sve kucicom dok namaknem potrebnu kolicinu nofaca :lol: ...
Ali da lepo izgleda, to jeste. Nije iskljuceno da ce ti neko sa foruma biti zahvalan za njegovo pronalazenje.
--- Kraj citata ---
Naravno da hoce. J....besh tudje novce. On pokazuje sta se njemu svidja a ne sta ti mozes da kupis. :diablo: je to.
Labud 1258:
--- Citat: Zoran022 08, 11, 2009, 19:18:47 posle podne ---Drug moj, hvala na trudu, ali ti bas kao da hoces da me uteras u dugove :lol:
Za onaj nedovrseni od 3200 bi mi trebalo jos bar 1000 da ga opremim + motorce. A ovoga da kupim i opremim, morao bih da prodam cak i kucnog ljubimca sa sve kucicom dok namaknem potrebnu kolicinu nofaca :lol: ...
Ali da lepo izgleda, to jeste. Nije iskljuceno da ce ti neko sa foruma biti zahvalan za njegovo pronalazenje.
--- Kraj citata ---
Ako je ta nedovršena lađa zaista slabo ukrućena onda je to JAKA cena, jer tu onda ide prvo dodatno ukrućenje ( flahovi + majstor ) i ponovno farbanje pa tek onda početak rada na enterijeru , verovatno zato i izgleda lepo spolja jer nije mnogo vareno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju