E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (24/64) > >>

Vlada 69:
Zoki,jesi li razmisljao gde ces drzati ladju.Kod nas u Banovcima jos uvek nema neka marina ili slicni pristan a jedino ti ostaje bova ili na obalu...Kod nas je to jos uvek problem.U Belegisu ista prica.Od Slankamena do Zemuna nema ni jedan pristojan pristan  :shout:

Gde ? Pitam te posto je u Banovcima na nekim mestima nezgodno drzati camac na bovi.

samardza:

--- Citat: packe  09, 11, 2009, 23:03:24 posle podne ---a kad bi imao voleo bi da je ovaj moj

--- Kraj citata ---
packe nista narocito razocarao sam se mada vizuelno izgleda lepo

broker975fx:

--- Citat: Zoran022  10, 11, 2009, 14:03:13 posle podne ---Pa, zavisi od resenja ... Ako doplovi sopstvenim pogonom, bice na bovi za pocetak. Ako bude donesen, zaglavice u dvoristu a za posle toga videcemo. Dok ga zavrsim, mozda neko i otvori marinu :)
Trenutno, jedino je bova u planu.

--- Kraj citata ---

Jel ima neko raspoloživo mesto

Labud 1258:
Tačno, da se vratimo na Kupovinu lađe.

Kada da očekujemo epilog i proglašenje odabranog rešenja ?

broker975fx:

--- Citat: Labud 1258  10, 11, 2009, 20:14:20 posle podne ---Tačno, da se vratimo na Kupovinu lađe.

Kada da očekujemo epilog i proglašenje odabranog rešenja ?

--- Kraj citata ---

Ma polako nemojte požurivati čoveka, realnost je da je sezona završena i da će se prava ponuda več pojaviti. Mislim da je i bez oglasa ok šetati po marinama vikendom i gledati lađe pa ako ti se neka svidi popričati sa vlasnikom. Ja sam tako kupovao. Uhvatiš čoveka dok na njoj bleji tako izbegneš namenski spremna plovila za prodaju. Meni to zvuči ok a uvek ima vlasnika koji bi prodavali ili nešto menjali ali se nisu izcimali za oglas. Drugo ipak nas malo koristi net

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju