E, ovako treba... > Plovila
Kupovina ladje
Kapetan:
--- Citat: packe 09, 11, 2009, 21:58:44 posle podne ---Ajde da i ja malo pomognem ovaj camac je iz moje marine pravio ga majsor mica, od prvog dana izgradnje sam gledo kako se radi camac u prolazu, lim za ovu velicinu jako tanak naj manja debljina korita bi bila 3mm polu celicnog lima,egije slabe terasa mala . Sto se tice camca na obali sa motorom dmb korito je jako propalo na ivici vodene linije vido sam ga oguljenog bez boje plovilo nije plovno korito nit v niti ravno sto kaze novus to ljuja nestabilno toliko za sad pitaj ako te nesto interesuje o camcima iz marine karaburma
--- Kraj citata ---
2 mm i DMB ???? zoki bezi od toga.. razvalice ti motor celo korito ....samo ce se raspasti u param parcad... brzina potonuca 10 sekundi
packe:
Ovaj sa dmb je polovan a ovaj sa limom od 2mm je nov bez motora dva razlicita camca
Kapetan:
--- Citat: packe 09, 11, 2009, 22:04:39 posle podne ---Ovaj sa dmb je polovan a ovaj sa limom od 2mm je nov bez motora dva razlicita camca
--- Kraj citata ---
moja greska :good:
Labud 1258:
--- Citat: Zoran022 09, 11, 2009, 22:03:03 posle podne ---Bane, tako je i sa cipelama, kosuljama ... prodjes 100 radnji i vratis se u onu prvu :)
Ja onaj sto je pored Kapetana na Sharku gledam odkako se pojavio na oglasima. I mada mi je cena veca nego sto mogu da izdvojim, uvek se vracam na njega i sve uporedjujem sa njim. Ako na kraju ispadne da je to konacan izbor, onda cu da se pojedem ko parce leba, jer sam mogao da imam jos pre pola godine ... :)
--- Kraj citata ---
E to je baš po mom ukusu, ako je kupiš ta sekiracija će trajati do prvog isplovljavanja.
packe:
Neznam koliko si spreman da platis camac .Camac koi bi ti ja preporucio je od mog druga zike u vodi je godinu i nesto.Radio ga je za svoju dusu ,prodaje njega i auto pa sta prvo proda,moli boga da proda auto,vredi sve pare.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju