E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Stvarno dobri momci

<< < (3/3)

mossi:
Bolje kupi značku!  :lol: :lol: :lol:

P.S. Sorry, bat, ali morao sam.

SALE NB:

--- Citat: zoki novus  12, 08, 2010, 14:46:19 posle podne ---pa sad ti budi lud i kupi johnsona :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Živa istina! :taunt: :slow_en:

skipper:
Adresu i pohvale na racun gore navedenih momaka i servisa sam postavio iz  najboljih namera. Sva iskustva koja sam imao sa momcima, bila su poslovna i profesionalna. Mozda zato sto su radili za moju firmu. Stvarno nemam komentara za Saletove postove, ali veoma zalim ako sam bilo koga doveo u zabludu ili neku drugu nezgodnu situaciju, objavljivanjem mog posta.

mossi:
Ništa strašno i u suštini već viđeno.
Nekada dobri momci, počeli da rade za budžetsku firmu i ... osladile im se lake pare pa popustili za obične smrtnike.
Sutra će izgubiti i jedne i druge.

Al to tako ide u zemlji Srbiji, na brdovitom Balkanu.

:drinks:

SALE NB:
Skipperu, ti si momke preporučio na osnovu sopstvenog iskustva sa njima.
Ja sam potpuno siguran da je to bilo iskreno.

Na kraju, stvarno sam dobrim delom zbog tvog posta i odneo motor kod njih.
Zato je i razočarenje malo veće.
Mislim da nije problem u stručnosti, Srbin zna svoj posao veoma dobro, ali se vidi iz aviona da mu se baš i ne radi.
Ovo što je on "odradio" na mom motoru, to je posao od 2-3 sata.
Za to vreme je mogao i pregledati motor, i proveriti kod Arga za delove, i saznati da li ovi drugi mogu da naprave dihtung ili ne, i na kraju pozvati mene i ponuditi mi rešenje ( ili odbiti posao).
To očekujem od ozbiljnog servisera.
Ja bih bio zadovoljan i da ga je završio sad, kad sam se vratio sa odmora, ali dočekao me samo sa novim pričama i izgovorima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju