E, ovako treba... > Plovila
Dunja 2
Arsa:
--- Citat: Kapetan 14, 03, 2010, 23:38:28 posle podne --- a sto da ga zavrse do sajma ? mozda bi bila fora da se radi i na sajmu da ljudi vide da to nije toliki bauk , i odmah odgovaraju na pitanja ... koliko sam skapirao prodavace se projekat , projekat i materijal i gotova varijanta ...
idelano je da se i na sajmu radi na njemu da bi ljudi skapirali proces...
e sad prebacivati ga poluzavrsenog moze biti problem...
--- Kraj citata ---
Moze i tako. Al kada bih ja nesto tako kupovao prvo bi trazio da vidim gotov proizvod.
SALE NB:
I ja sam uspeo da odvojim subotu i posetim Peru i ekipu.
Impresioniran sam prostorom koji Yastog nudi, ali najjači utisak je na mene ostavila pedantnost i preciznost izrade koju u svakom detalju možete da vidite. Iako im je ovo prvi brod koji prave, (ako ne računamo Yastogče) Pera i Co. ostavljaju utisak uigrane ekipe.
Što je najvažnije, Yastog se gradi uz obilje dobrog zezanja i pozitivne energije, tako da u rezultat ne treba sumnjati! :good: :good: :good:
SALE NB:
Svaki naporan rad zahteva povremeno odmaranje uz odgovarajuća sredstva za okrepljenje! :taunt:
SALE NB:
Malo obuke u radu sa epoksijem:
Prvo se svaki deo pričvrsti šrafovima i dovede na odgovarajući položaj i veličinu. Što se preciznije uklope elementi, to će biti manje naknadnog šlajfovanja, šmirglanja i gitovanja.
Potom se nanosi čist epoksi kao prajmer, a zatim uz dodavanje odgovarajućeg ugušćivača, kao lepak nanosi na površine koje se lepe.
Elementi se ponovo učvršćuju šrafovima, koji se vade tek kada epoksi skroz očvrsne:
SALE NB:
Usledilo je i nanošenje prvog sloja epoksi - gita na korito.
Za kraj radnog dana, negde oko ponoći, probno je montirana bočna oplata kabine...
Toliko... do sledeće posete! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju