E, ovako treba... > Plovila

Dunja 2

<< < (32/93) > >>

Pera GARMIN:
Ne znam šta da ti kažem za ova rebra, možda da organizujemo kraš test: Dunja 2 vs Paradajz ostrvo, da proverimo da li su "mršava"?  :on_the_quiet:

Kapetan:
sale saralida je prisustvovao na beloj steni metalni cun vs bayliner... probio ga...

proveri rebro 7 mislim da mu fali vrh na skici ... barem gledano u odnosu na ostala rebra...

Pera GARMIN:
Kap,
ovo je presek rebara, nisu kompletna na ovoj skici, isečena su po proizvoljnoj horizontalnoj ravni radi ilustracije... Teško možeš bilo kakve zaključke, osim ishitrenih, o samoj konstrukciji donositi na osnovu ove skice... ali k'o zna možda si i u pravu... videćemo kad napadnem Paradajz.

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  25, 01, 2010, 00:07:26 pre podne ---Kap,
ovo je presek rebara, nisu kompletna na ovoj skici, isečena su po proizvoljnoj horizontalnoj ravni radi ilustracije... Teško možeš bilo kakve zaključke, osim ishitrenih, o samoj konstrukciji donositi na osnovu ove skice... ali k'o zna možda si i u pravu... videćemo kad napadnem Paradajz.

--- Kraj citata ---

ovo "proizvoljno" je trik, nigde nije napomenuto, pa sam automatski predpostavio  da su u pitanju radni planovi ..

SALE NB:

--- Citat: Kapetan  25, 01, 2010, 00:03:25 pre podne ---sale saralida je prisustvovao na beloj steni metalni cun vs bayliner... probio ga...

proveri rebro 7 mislim da mu fali vrh na skici ... barem gledano u odnosu na ostala rebra...

--- Kraj citata ---

Čuj, stari moj. Ja gledao film kako baja sa Titanikom uleće u santu leda, i led probio Titanik!
Jebiga, verovatno su stavili lim od 3mm! I slaba rebra! :taunt:
A šta si očekivao, da Bayliner probije metalni čun?! Na kraju krajeva, evo kladim se da Bayliner nije potonuo!

Generalno, što se čvrstoće čamaca tiče, pa to su čamci koji se prave za uživanje na vodi, a ne za Demolition Rally!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju