E, ovako treba... > Plovila
Brodogradnja u garazi ...
giganova:
--- Citat: captjerry 30, 10, 2009, 20:50:35 posle podne ---E, manda zainteresovan, ako se Giga slaze, imamo jedan camac za kalup, samo moram coveku posle da ga ofarbam :)...nesto je duzi, oko 6-7m...ali odlican i proveren...
--- Kraj citata ---
--- Citat: captjerry 30, 10, 2009, 21:00:44 posle podne ---odlicno, moze i tako...cekamo Giginu potvrdu...:)
--- Kraj citata ---
Nema potvrde,dogovor je bio vi npravite mali camac do tri metra od lesonita,giga dodje i pomogne vam da ga laminirate,ujedno savladate tehniku.Posle mozete i brodogradiliste da osnivate :taunt: :drinks:
Slicice slede.
broker975fx:
Nema potvrde,dogovor je bio vi npravite mali camac do tri metra od lesonita,giga dodje i pomogne vam da ga laminirate,ujedno savladate tehniku.Posle mozete i brodogradiliste da osnivate :taunt: :drinks:
Slicice slede.
[/quote]
Zezaš da može lesonit da se laminira je li?
giganova:
Nezezam stvarno moze,neke delove na mom brodu koji se savijaju u razlicitim uglovima sam radio lesonitom i premazivao sa obe strane poliesterom.
Kapetanu i Jeriju lesonit sluzi kao naj jeftiniji kalup za ladju. :party:
Zoran:
Tako je to bilo,ali cim nadjem planove i njih kacim.
Ovo sam radio sa poliesterskim plocama.
Kapetan:
@gigo deal prvo ja i jerri pravimo seonit da vidimo tu tehniku , jednostavna je koliko vidim :)
@Zoran svaka cast za slike , izgleda stvarno nije komplikovano ...
mislim da ove slike i ovaj nacin izrade daje mnogima sansu da dodju do svog prvog plovila ili barem do prvog pomocnog plovila...
jedva cekam da pocnu radovi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju