Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Ishrana na ladji
zorter:
Ovu sa kacketom ili ono sto ta sa kacketom drzi u rukama. :yahoo:
zoki novus:
kolka ti kosa deda! :shout:
zorter:
--- Citat: zoki novus 25, 10, 2009, 21:40:27 posle podne ---kolka ti kosa deda! :shout:
--- Kraj citata ---
A tek grudni kos! :taunt:
Zoran:
1kg somovine (vijetnamska fileti).
Proprziti somovinu i dodati sve moguce povrce dostupno u tom trenutku.
Slagati kao na slikama.Zaliti sa 08l paradajz soka i 05l belog vina Peci na
220c 45 minuta.Ako se previse osusi dolivati iskljucivo vinom.
Prijatno
zorter:
Oticice svo vino. Sta ce ostati za popiti? :wild:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju