Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Ishrana na ladji

<< < (6/14) > >>

zorter:
Ovu sa kacketom ili ono sto ta sa kacketom drzi u rukama. :yahoo:

zoki novus:
kolka ti kosa deda! :shout:

zorter:

--- Citat: zoki novus  25, 10, 2009, 21:40:27 posle podne ---kolka ti kosa deda! :shout:

--- Kraj citata ---

A tek grudni kos! :taunt:

Zoran:
   1kg somovine (vijetnamska fileti).
   Proprziti somovinu i dodati sve moguce povrce dostupno u tom trenutku.
 Slagati kao na slikama.Zaliti sa 08l paradajz soka i 05l belog vina Peci na
 220c 45 minuta.Ako se previse osusi dolivati iskljucivo vinom.
   Prijatno

zorter:
Oticice svo vino. Sta ce ostati za popiti? :wild:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju