E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Yamaha - Evinrude
Danube scallywag:
--- Citat: zorter 18, 10, 2009, 18:28:14 posle podne ---
--- Citat: deda 18, 10, 2009, 18:25:23 posle podne ---Yamahu jer Yamaha je Yamaha!!!! :pogranichnik: :good:
--- Kraj citata ---
To zato sto je ti imas? :taunt:
Objasni coveku zasto Yamaha.
--- Kraj citata ---
Па објаснио је, ал не читаш пажљиво
--- Citat: deda 18, 10, 2009, 18:25:23 posle podne ---Yamahu jer Yamaha je Yamaha!!!! :pogranichnik: :good:
--- Kraj citata ---
zorter:
E sad ce kapetan reci Evinrude, jer Evinrude je Evinrude, posto je do skoro on imao Evinrude 50. Recite coveku razloge zasto ih hvalite, da ne bude "Svaki Ciga svoga konja hvali."
SALE NB:
Kapetan i dalje ima tog Evinrudea, samo nema odgovarajuće plovilo za njega.
U Banovcima postoji još jedan Kvarnerplastika gliser, isti kao moj, čovek ga tera sa Yamahom 25 2T ( ona četvrtasta kapa)
Motor je opremljen i onim hydrofoil stabilizatorom. Po izgledu, deluje mlađe i očuvanije od mog Johnsona.
(Da pojasnim: Johnson i Evinrude su tehnički blizanci)
Ukratko, u direktnom poređenju, moj Johnson je sahranio Yamahu, a još nisam sreo bilo koji 25ks koji može da parira mom Johnnyju.
zorter:
--- Citat: SALE NB 18, 10, 2009, 19:28:16 posle podne ---Kapetan i dalje ima tog Evinrudea, samo nema odgovarajuće plovilo za njega.
U Banovcima postoji još jedan Kvarnerplastika gliser, isti kao moj, čovek ga tera sa Yamahom 25 2T ( ona četvrtasta kapa)
Motor je opremljen i onim hydrofoil stabilizatorom. Po izgledu, deluje mlađe i očuvanije od mog Johnsona.
(Da pojasnim: Johnson i Evinrude su tehnički blizanci)
Ukratko, u direktnom poređenju, moj Johnson je sahranio Yamahu, a još nisam sreo bilo koji 25ks koji može da parira mom Johnnyju.
--- Kraj citata ---
E ovo, (kao i predjasni SALE-tov post), objasnjava ZASTO. O tome pricam. Ako zelite pomoci coveku onda to i ucinite kako valja. :good: :good:
kemppi:
@ SALE NB
Da li prodajes Johnsona kada ga toliko hvalis? :lol:
Ja sam ga imao i ne bih ga nikom preporucio,pogledaj samo na oglasima koliko su jeftini.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju