Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Sudar Ladja
Kapetan:
--- Citat: poljo 16, 10, 2009, 23:04:39 posle podne ---Ljudi moji jest se ostarilo. Nekad bi razmisljao sta je sa ljudi koji su bili u ovim bolidima na vodi.E a sada , sada samo racunam koliko je to para stete. Nije dobro. Ubija ova kriza i ono malo ljudskosti sto smo imali (bare meni)
--- Kraj citata ---
cim si se ti setio da napises ovakav post nije tebi kriza "ljudskost" ni nacela :good:
ja zaboravih da pozelim dobrodoslicu , pa dobro nam dosao :)
zorter:
Aman ljudi pa gde nadjoste brod sa nazivom AZIMUT i to bas da ga tegli neki drugi brod. Dule kad ovo vidi, odmah ce menjati ime broda. :yahoo:
Kapetan:
--- Citat: zorter 17, 10, 2009, 12:43:45 posle podne ---Aman ljudi pa gde nadjoste brod sa nazivom AZIMUT i to bas da ga tegli neki drugi brod. Dule kad ovo vidi, odmah ce menjati ime broda. :yahoo:
--- Kraj citata ---
a otkud ti znas da ovaj sto tegli nije Azimut , a i kod Duleta su vislji mostovi :)
zorter:
--- Citat: Kapetan 17, 10, 2009, 14:23:45 posle podne ---
--- Citat: zorter 17, 10, 2009, 12:43:45 posle podne ---Aman ljudi pa gde nadjoste brod sa nazivom AZIMUT i to bas da ga tegli neki drugi brod. Dule kad ovo vidi, odmah ce menjati ime broda. :yahoo:
--- Kraj citata ---
a otkud ti znas da ovaj sto tegli nije Azimut , a i kod Duleta su vislji mostovi :)
--- Kraj citata ---
Pa, naslov kaze, BOAT AZIMUT CRASH. A znas Duletov moto: "Pre cu veslati nego da me tegli neki brod".
Ali poenta je u nazivu broda AZIMUT, a ne u verovatnoci identicnosti dogadjaja. :wild:
Nemo:
Za ovaj prvi snimak gore je problem sto je na ovoj velikoj jahti pametnica upalila pilota i ne gledajuci da ima nekog u okolini.
Jer da je vozio normalno imao bi vreman da izbegne.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju