E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU

<< < (13/17) > >>

Bane:

--- Citat: marke  04, 02, 2009, 19:19:45 posle podne ---Ne rekoste na kojoj marini i kad, rado cu da dodjem i sa lemilicom i shemama da vam pomognem i da se zabavimo necim korisnim.

--- Kraj citata ---

na marini shark, gde smo se videli u cini mi se nedelju

marke:
Super, ako ostane onaj plan za subotu druzenje na malim vodama ponecu seme i mozemo da popricamo i nesto i napravimo ako treba.
ja sam ispao duduk u nedelju jer nisam seo i viknuo turu ali morao sam da uzmem neke mere na camcu pa da odem na neku sljaku i samo sam zavirio da vidim gde i kako je na Sharku i kakva je atmosfera.
Subota je prilika da se druzimo pa i ako ne bude za male vode moze u marini da razmenimo iskustva.

Kapetan:

--- Citat: marke  05, 02, 2009, 02:04:47 pre podne ---Super, ako ostane onaj plan za subotu druzenje na malim vodama ponecu seme i mozemo da popricamo i nesto i napravimo ako treba.
ja sam ispao duduk ali sam morao da uzmem neke mere  pa da odem na neku sljaku i samo sam zavirio da vidim gde i kako je na Sharku i kakva je atmosfera. Subota je prilika da se druzimo pa i ako ne bude za male vode moze u marini da razmenimo iskustva.   

--- Kraj citata ---

nedelja

marke:
OK, tako je nedelja a doci cu ja na ladju i u subotu pa ako ste tu tu ste ako ne onda u nedelju.

Kapetan:
moz i tako :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju