E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU
giganova:
Kupio polovan preko eBay 110e sa dovozom,kontroler nemam a neznam ni koji mi treba i dali treba.?
Kapetan:
--- Citat: giganova 23, 01, 2009, 18:32:37 posle podne ---Kupio polovan preko eBay 110e sa dovozom,kontroler nemam a neznam ni koji mi treba i dali treba.?
--- Kraj citata ---
:) treba treba :) osim ako neces da prvp punis a onda praznis akumulator...
na jednom mestu prikljucis solarnu plocu, na drugom mestu prikljucis potrosaca a na trecem akumlator i on odredjuje kuda struaj ide :) odlicna stvar.. jer u suprotnom mislim da mozes da preopteretis solarni panel.
giganova:
E imam dobar fazon za televizor na brodu,vikendici itd.Kupi se na buvljaku lcd monitor polovan,ja sam ga platio 20e i neka kutica sa daljinskim u svakoj prodavnici komp.opreme.To pospajas i televizor sljaka kao lud.Meni je sve povezao drugar jer kao sto rekoh tupav sam za elektroniku.Znam da je morao da snizi napon za tu kuticu,a monitor radi na 12v
Kapetan:
to je externi Tv tuner sa VGA izlazom nije losa varijant inace kosta oko 2-4000 dinara u zavisnosti od proizvodjaca:)
moj savet naci USB varijanta i prespojiti preko laptopa koji moze za male pare polovan da se kupi i onda imas DVD, DiVX, MP3 internet sve :) takodje kacis na externi monitor...
ja sam za mene kupio 16:9 i tako cu ga povezati ..
mada Televizija uopste nije potrebna na vodi eventualno neki film da se pogleda ito je to ...
giganova:
Ma imam na laptopu tv ali drugar me je ubedio da ovakva verzija malo trosi elektricne energije.Kuticu sam platio 2800din
Gde ima da se kupi onaj regler za solarnu plocu?Koje snage treba da bude?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju