Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Kako spojiti lepo i donekle korisno
captjerry:
Jeste, mi smo mu nesto pomagali...decko je pare za to zaradio crtkajuci po atini u sezoni...ne treba tu nestomnogo para ali se jedva izborio za mesto...mada je ta lokacije u narodu poznata kao govnara, sam polozaj na uscu je fantastican za takvu delatnost...
Misha D:
Da, to je taj sto lepo radi. Ovih obicnih ima svuda, ali strancima je ovaj nacin mnogo interesantniji
broker975fx:
Da dečko deluje ok, stegao je i napravio priču, ne verujem da se od tog biznisa može obaogatiti ali barem je napravio lep biznis koji jednom postavljen sam sebe gradi, uz to verovatno nema krimi priče i sličnih tenzija. Bio ovde kod nas ona brodina na prodaju ispod pristaništa ali to je već milionska priča.
Kapetan:
cene smestaja u hostelu su 10 evra pa na vise... to mu dodje bas lepa zaradica na mesecnom nivou ...
captjerry:
nema krimi prica, sve je izgurao solo mada malo i na neki nacin koji se meni ne svidja, malo uvlacenjem ali svakako je uspeo bez pretnji, dzipova i sl...verovatno je jedini ili jedan od retkih...znam da je prvo postavio splav na usce kod bela viste pa su mu trazili da se relocira...pa je imao problema da dobije struju....sve u svemu, uz tesku muku je uspeo i nadam se da ce mu se trud uskoro potpuno isplatiti...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju