E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

WC NA BRODU

<< < (17/26) > >>

BEGEJ:

--- Citat: zorter  07, 05, 2011, 22:03:54 posle podne ---Ej bre, nije zamajavanje. :nono:

Begej, Kapetan (a i ti) ste mi ukazali i pokazali kako je najbolje izvesti sa bocnim odlivom. Da je Ika i rekao sta da odaberem, bez vasih sugestija, objasnjenja, slika ne bih razumeo kako treba. :good:

Znaci, nije bilo zamajavanja, vec istinsko raspitivanje, sta i kako.

--- Kraj citata ---

Evo ti jedna fotografija da vidis kako bi to odprilike bilo kod tebe ako se odlucis na varijantu" Baltik WC". Nije neki kvalitet, ali moci ces se nekako da vidis sta je sta u toj "caroliji" :lol: :hi:

zorter:
Begej, druze, svaka cast. :yahoo:

Shvatio, razumeo, odlucio........ :good:

Pozdrav, imas  :drinks: kad se sretnemo.

HVALA jos jednom !!! :good:

BEGEJ:
Znas kako sve ti je iznad vodene linije i nema teoretski sanse da se tu bilo sta smrzne i da pukne na cevi.  Najcesce se potapa na tim kojekakvim rupama na dnu broda-camca ili na bokovima jos i vise ako sve okuje deblji led i velika je verovatnoca da tu pukne i to bas u momentu kad popusti vreme (od juzi) onda dolazi do naprezanja i pucanja. Ovako nema sanse da se bilo sta desi.
Pumpa i crevo pozadi na krmenom delu, ne na boku :nono: trebaceti koji metar duze crevo i  kabal ali je elegantnije i imas pristup i kontrolu lakse nego da gnjuras koje kuda ispod pastosa ili kakvih elemenata. E, sto kaze @odisej i ja ga *sro  :lol:  :hi:

Zoran:

UUUUUUU brate,opasno je vezati se pored vas.Odma krecite.

BEGEJ:
Pazi, ispod klapne torpedo i to bije sa boka, a da ti nepricam kad se neki plastikaner prisloni cugi, ima da sve prsti mislim zelkot. :taunt: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju