E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

WC NA BRODU

<< < (13/26) > >>

zorter:
Jasno mi je kako da napravim postolje i kako da postavim solju, samo nisam razumeo vezu izmedju solje i odliva. Jel veza preko metalne cevi (kruta veza) koja je varena na odlivnu cev ili je veza preko neke savitljive cevi koja je za odliv ucvrscena shelnom? Da li je ta cev savijena u obliku slova "U" ili je ravno spojena od solje do napolje.

Ajde, molim te, (ako ti nije tesko), nacrtaj mi shemu cevi, kako si postavio. Sve ostalo mi je jasno kako mislis da treba da izgleda.

zorter:
Novuse,

ideja nije losa, samo jos paravan i gotova stvar. A i zmija ako prodje nece u kabinu, opet je van broda. :good:

BEGEJ:
Jednostavno ravno standardno debelozidno  crevo, gumirano impregnirano sto krace (solja sto blize boku broda) crevo stegnuto sa selnama prohromskim odgovarajuce sirine na WC solji i na odvodu sa klapnom koji je celina.
mema nikakvog savijanja labudji  vrat ti je upravo " Baltik solja" i to odlican, zbog same visine do daske za sedenje.
Bolje da ti uslikam pa postavim fotografiju nego da crtam, a jos ti je bolje da sa dedom dodjes na kafu i da ti objasnim,  pod uslovom da se WC solja ne  koristi.  :taunt: :lol:

BEGEJ:
@zoki novus, ovo je dobro resenje pogotovo za regate, a prilikom pecanja mozes i kedere da drzis tu. :taunt: :slow_en:

Kapetan:
crvena tacka sa bika skoro pri vrhu .... znaci jedno 30 35 cm

na drugoj slici pored odvoda mozes videti i obicno crevo (dovod vode) koje izlazi sa boka i sa njim usisavam vodu a kada mi ne treba samo ga uvucem ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju